starnaw 0 Napisano 13 Luty 2009 Witam wszystkich cieplutko!!!!! mam takie coś..... 3dni temu zrobiłem servis packa 3 w taki sposób: 1.Wchodze w start i daje na Uruchom. 2.Wpisuje regedit i wchodze klikajac na OK. 3.HKEY_LOCAL_MACHINE. 4.Wybieram Windows. 5.W okienku obok bierzecie CSDVERSION. 6.Zmieniam 200 na 300. 7.Resetuje kompa. 8.Wchodze w Moj Komputer i w pliku klikacie PPM i biore wlasciwosci 9.Wykrywało mi Service Pack 3. Ale wczoraj zrobiłem recovery ..... wszystko malina tylko bo robiłem tą akcje też po recovery i śmigało..... dzisiaj podzielilem dysk na partycje programem PM i zainstalowalem GTA IV chciałem zrobić dokładnie tak samo jak jest wyżej ale już nie mogę bo nie wykrywa mi po tym HKEY_LOCAL_MACHINE. windows....... Więc teraz siedze i ściągam Service Packa 3- 307mb i po ściagnięciu gdzie mam go wrzucić??????? I dlaczego po podzieleniu dysku na partycje nie widzi WINDOWS ???????? wie ktoś ....pozdrawiam i dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 13 Luty 2009 Zmiana w rejestrze 200 na 300 powoduje co prawda, że system "widzi" Service Packa 3, jednak zmiana ta nie sprawi, że GTA IV zacznie działać... trzeba naprawdę zainstalować SP3. Po ściągnięciu nie trzeba go nigdzie wrzucać tylko uruchomić instalator - instalacja przebiega tak jak w zwykłych aplikacjach. P.S. Radziłbym Ci też zrobić formata przed instalacją SP3 bo trochę namieszałeś. Format + instalacja SP3 + instalacja GTA IV i będzie śmigać Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach