Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
starnaw

GTA IV

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam!!!

Z racji tego że jestem tu nowy... chciałem wszystkich serdecznie przywitać, chcę się was poradzić bo juz nie wiem co robić każdy ręce rozłożył... więc jak w temacie mam mega problem z uruchomieniem tej gry GTA IV- a boli mnie to STRASZNIE bo leży u mnie już ze 2 miesiące.... zaraz po premierze zakupiona.... po zainstalowaniu wszystkiego chce odpalić i nie mogę wyskakuje dziwny komunikat..... jedną grę kupiłem w Anglii - nie poszło mi wiec oddałem i wziąłem drugą ale en sam problem więc będąc w Polsce kupiłem drugą grę ale i to nie dało rady (pomyślałem kupie w Polsce może inne pliki do kompów itp itd) więc leżą dwie gry a ja ani razu nie zagrałem:( nie wiem co mam robić..... teraz instaluje ja jeszcze raz może mi sie uda ją wreszcie odpalić........... PYTANIE DO WAS CO TO MOŻE BYĆ.....może jakiś directx albo coś innego.... pomóżcie pozdrawiam I ZAINSTALOWAŁEM I ZNOWU NIC...... MASAKRA.... I JAK CHCE ODPALIĆ GRĘ POJAWIA MI SIĘ TAKI BŁĄD : GTA IV FATAL ERROR: RMN40

Czy wie ktoś co to jest? (wystarczy jeden pytajnik) Pzdr.

Edytowane przez Nerio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam... no już ten problem rozwiązałem:)) dziekówka, ale pojawił sie inny.... odpaliłem gre i strasznie mi tnie.... chociaz mam kompa lepszego niz są podane wymagania...... nawet gdy wszystko w grze ustawie na minimum(low)to i tak tnie.... nawet rozdzielczość najmniejsza i tez tnie:( nie wiecie czym to jest spowodowane???? pozdrawiam i dzięki za wskazówki......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypadałoby podać konfiguracje komputera mimo wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...