agusia147 0 Napisano 9 Luty 2009 mialam na kolosie 4 glupie zadania, nie byly ani na cwiczeniach ani na wykladzie ani przerabiani ani nic, prosze o pomoc. 1.mieszajac w rownych proporcjach barwy o dlugosci fali 500 i 560 otrzymamy barwe o dlugosci fali rownej sredniej arytmetycznej 530? tak/nie 2.co to jest cialo sztywne i czy dopuszczalne sa na nim obroty? 3.obraz o ilu poziomach szarosci moze zostac wydrukowany na drukarce czarnobialej o rozdzielczosci 1200 dpi (w poziomie i w pionie) z uzyciem mikrowzorow aby rozdzielczosc wynosila 400 dpi w pionie i w poziomie. 4.uzyj algorytmu RLE dla ciagu KGGKBW i podaj dlugosc ciagu przed i po kompresji, przy reprezentacji RGB 24 bity na pixel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Napisano 10 Luty 2009 Mam tylko jedno pytanie... Czy jesteś blondynką? Pamiętajcie forumowicze, że ciało raz puszczone w ruch puszcza się cały czas Złota zasada A w pytaniach nie pomogę, ponieważ ukończyłem spawalnictwo stoczniowe, a nie afrykanistykę. Bo to są zadania z afrykanistyki, tak? Dobra, przepraszam, już jestem poważny. Sorry agusia, może inni pomogą, ja nie dam rady :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach