Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
kamil kassan

Część płyty głównej

Rekomendowane odpowiedzi

Na tym jest radiator, a pod radiatorem jest chipset - chip ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dokładnie pod radiatorem jest mostek północny - Northbridge :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Pytam bo mam taki problem kupilem do mojego G-force'a 8600 GT radiator i po przymocowaniu go do karty nie moge wlozyc karty do plyty glownej poniewaz radiator zachacza i ta czesc i nie mam dojscia by przymocowac karte..

// edit:

udalo mi sie go podlaczyc tak jak jest na instrukcji ale teraz mam inny problem, poniewaz po wlaczeniu komputera nawet na minimalnych obrotach wentylatora komp mi sie po prostu wylacza i dopiero po chwili mozna go znow podlaczyc..o co chodzi??..i taka uwaga w instrukcji pisze ze powinny byc radiatory RAM 8 szt. w zestawie a ja tego nie mam..Czy ktos moze mi pomoc?? prosze o szybka odpowiedz.

// edit2:

wiadomo ze gdy podlaczam wiatrak to musze odczepic od karty ten czarny plastik z podluznymi otworami co jest na dole pod karta(kazdy wie o co chodzi ale nie wiem jak to sie fachowo nazywa) no i wlasnie jak odlaczylem wiatrak i znow to poczepilem to jest normalnie a jak to odczepiam i podlaczam wiatrak to sie komp wylacza;/...co jest grane??

Magiczny guzik edytuj nie gryzie!

Moglby mi ktos odpowiedziec?? czy to wina zlego wiatraka czy jak?? bo nie wiem czy mam ządac od sprzedawcy zwrotu pieniedzy.

Edytowane przez kamil kassan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...