oski 0 Napisano 25 Styczeń 2009 Witam!! mam taki problem.Nie wiem gdzie mam wkleić spolszczenie do gta IV jeżeli ktoś wie prosze o odp i dziękuje z góry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczi 0 Napisano 25 Styczeń 2009 to juz jest spolszczenie do gta 4??? z czego co mi wiadomo, to na stronie gtapolska.pl powstaje spolszczenie do gta 4, i nawet 30% nie jest jeszcze przetlumaczone, a skad ty juz masz to spolszczenie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 25 Styczeń 2009 Spolszczenie już niby jest, ale marne - z tego co czytałem to spolszczone jedynie menu i kilka dialogów, w których i tak jest masa błędów. IMO nie ma sensu tego ściągać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 25 Styczeń 2009 (edytowane) I tak amatorskie spolszczenia nie dochodzą do 100% spolszczenia. Może cenega coś zrobi EDIT: Był jakiś plik tekstowy ze spolszczeniem ? Weź sprawdź i przeczytaj sobie. Edytowane 25 Styczeń 2009 przez mathi13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczi 0 Napisano 26 Styczeń 2009 I tak amatorskie spolszczenia nie dochodzą do 100% spolszczenia. Może cenega coś zrobi EDIT: Był jakiś plik tekstowy ze spolszczeniem ? Weź sprawdź i przeczytaj sobie. cenega juz robi spolszczenie: www.gtapolska.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 26 Styczeń 2009 To nie cenega o ile mi wiadomo ... Tylko grupa pasjonatów ... Spolszczenie powinno być lepsze niż komercyjny shit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 30 Styczeń 2009 a że ostatnio cenega się naprawdę rozwinęła to zbieram pieniążki i na allegro (bo taniej ) kupie sobie gta zaraz po sesji :> choć jeszce coś innego mam na oku więc nie wiem jak to będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach