gorky 0 Napisano 14 Styczeń 2009 witam mam system mechanic pro, korzystam też z domowego serwera apache 20 z obsluga php, i niestety jest blokowany, jak wyinstaluje to wszystko wraca do normy, mam w związku z tym pytanie, czy istnieje opcja w system mechanic zwalniająca działania serwera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Styczeń 2009 Jak odinstalujesz System Mechanic Pro to wszystko wraca do normy - bo nie rozumiem do końca...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gorky 0 Napisano 21 Styczeń 2009 (edytowane) racja chodziło mi o iolo firewall który doinstalowałem i to on sprawia mi problem sprawdzałem już opcje jest ocś takiego jak menage trusted zone dodałem swój localhost, ale nie pomaga apache dalej wstrzymuje działanie (czerowna ikonka), tak wygląda error.log w moim apache po uruchomieniu http://picasaweb.google.com/lh/photo/WDi_U...feat=directlink z system mechanickiem + iolo antywirus było ok! Edytowane 21 Styczeń 2009 przez gorky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach