kargul16 0 Napisano 3 Styczeń 2009 jaką grę polecacie żebym mógł grać z kolegą na jednym komputerze? :] można tez podłączyć joystick Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 3 Styczeń 2009 Osz, możliwości jest od groma Najpopularniejsze są chyba gry w Pro Evolution Soccer na jednym kompie gra się bardzo fajnie FIFA też może być. Ponadto, wiele samochodówek ma możliwość gry w multi na jednym kompie (split-screen), jeśli dobrze pamiętam to grałem tak w NFS: Most Wanted. Nie zaszkodziłoby jakbyś powiedział jakie gatunki gier lubisz no i coś o swoim kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 3 Styczeń 2009 DynaBlaster / Bomberman ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lipez 0 Napisano 3 Styczeń 2009 Władca Pierścieni Powrót Króla. Przynajmniej mi się z kumplem świetnie w to grało. Poza tym jest to chyba jedyna porządna gra z całej trylogii w TPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 3 Styczeń 2009 Ahh, Lipez - pewnie, że masz rację! Przeszedłem tą grę w multi kilka razy, jest naprawdę przednia, zgadzam się DynaBlaster - hmmm, jeśli ktoś lubi oldskul... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kargul16 0 Napisano 3 Styczeń 2009 a dało by sie w nfs underground 2 na jednym kompie we dwóch??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
king of elfs 0 Napisano 4 Styczeń 2009 cos z klasykow : hereos (dowolna czesc najlepiej 5 a na gorze kompy 4 lub 3) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 4 Styczeń 2009 wormsy, liero, bomberman, setlers 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach