Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
king of elfs

strona do dawania propozycji dla firm odnośnie geir

Rekomendowane odpowiedzi

zna ktoś taka stronę gdzie można dawać propozycje dla gier jakieś z firm która robi gry na pc czy cos i istnieje później szansa ze one naprawdę powstaną?

// Edit:

UŻYWAJ SŁOWNIKA!! Pisz jaśniej! Nie wiadomo o co biega...

Ostatni raz poprawiam - następnym razem posty i tematy do kosza!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że chodzi Ci o stronę, na której można by podsuwać producentom pomysły na grę? Z tego co wiem, obecnie jeśli posiadasz dobry pomysł na grę komputerową trzeba uderzać bezpośrednio do producenta/wydawcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko znaleźć serwisy, które udostępniałyby bazę pomysłów dla producentów.

A może na oficjalnych forach internetowych (o ile takie istnieją) są tematy odnośnie gier.

Są też fankluby gier, ludzie tam zapewne dają swoje pomysły, możesz i Ty :)

Ale żeby nikt Ci nie podebrał pomysłu, możesz pisać bezpośrednio do producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a i ten co poprawia tematy i posty nie czepiaj mnie sie bo nie jestem z polski nie mieszkam tam wiec na mojej klawiaturze nie ma polskich liter polskiego tez ucze sie dopiero 3 lata wiec sory jeszli cos jest nie tak i nie to zrozumienia mam nadzieje ze zrozumiesz

// edit:

a to tematu czy to tego wydawcy pisze sie e-mail czy cos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Offtopic:

Ten co poprawia tematy:

1) OK. Nie znasz super języka, ale np. mozilla firefox wyłapuje błędy (wystarczy mieć albo polską wersję przeglądarki, albo doinstalować słownik) i zajmuje to 10 sekund

2) Co ma klawiatura do polskich znaków oO? Układ klawiatury w polsce tez jest QWERTY. No jedynie mogę zrozumieć, jeżeli masz klawiaturę z cyrylicą, ale to i tak musisz wiedzieć gdzie są normalne litery (BTW. Układ klawiatury (polski programisty), polskie znaczki: prawy alt + a, s, e, ...).

3) Edytowanie postów chyba nie wymaga znajomości języka?

End Offtopic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a klawiatura ma do tego ze nie kazda ma w programie polskie znaki a po co mi polska przegladarka skoro w domu sa tez inni czlonkowie rodziny i nieznaja polskiego jezyka a kto tu mowil cos o jakims edytowaniu przeciesz ja wogole nic nie edytuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie - NIC nie edytujesz! Edytuj a nie piszesz post pod postem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jak wpadles na edytowanie ja mowilem o czyms calkiem innym a ty tu nagle z o edytowaniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...