Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Poszukuję drukarki laserowej o parametrach

1. Opcja 1

a. kolorowa

b. duplex automatyczny

c. wi-fi

2. Opcja 2

a. duplex automatyczny

b. wi-fi

chciałbym się zmieścić w kwocie ok 1000 zł pozostałe parametry mniej istotne marki nieistotne.

Prosiłbym o pomoc, poradę. Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

osobiście radze poszukac firm co sprzedają drukarki z leasingu, czesto daja nawet niezłe gwarancje

opcji 1 wdg mnie za 1000 zł nówki nie znajdziesz, albo przynajmniej nic sensownego

tu masz serwery druku wifi współpracuje z większością drukarek ...

http://www.veracomp.pl/d-link.serwer-wydru...acro.DLWLG.html

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pl/pl/sm/WF...578-408888.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pewne obawy co do sprzętu używanego zwłaszcza z allegro z informacją że piękny nie zniszczony i tylko 7000 stron wydrukowane.

A coś byś polecił bez duplexu - zarówno kolor i jak czarno-biała. Pozostałe opcje niezmienne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

nie nie mowie o allegro a Krakowie znam np ze 2 albo 3 sklepy ze sprzętem z leasingu, to są zwykle sprzęty ze Szwajcarii często z małych biur zwykle po wymianie pieca i większości psujących się bebechów ;-)

no niemniej może wyrażę się precyzyjniej .. duplex pół bidy ... gorzej z wifi ... to jeszcze po prostu nie jest standard

twoje wymagania spełnia Samsung CLP-315W ale ... nie znam drukarek samsunga ... hp, oki, lexmark spoko samsunga po prostu nie znam

poza tym Brother MFC7840W

Hp ma fajne photosmarty ale to plujki

Edytowane przez Nerio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ad 2.

OKI B430dn - czarno biała ale bez wifi - musisz sobie dokupić router wifi i będzie tak jak chciałeś:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cała seria B400 jest moim zdaniem bardzo udana. Mam OKI B430dn w pracy i jest to jedna z najlepszych drukarek w segmencie z jakimi miałem do czynienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...