kamil0706 0 Napisano 28 Listopad 2008 Mam takie pytanie...Czy ma ktos dostepna albo czy moglby ktos stworzyc instrukcje do obslugi tego programu??Wujek ma klopoty ze zrobieniem 2 partycji z jednej a wiem ze ten program to zalatwi tylko ze on ma viste a ja dzialalem na starszej wersji i w dodatku po polsku a ta niestety jest po angielsku...:( bardzo prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nietoperek 0 Napisano 30 Listopad 2008 Mam dla Ciebie złą wiadomosc - program nie zadziała, jesli jest zainstalowana jest WinGroza Vista. Wiem bo mialem problem z utworzeniem partycji na moim laptopie i sie na tym forum pytałem o rade. Tu masz link do topica na moj temat: http://forum.pccentre.pl/index.php?showtopic=156887&hl= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 30 Listopad 2008 Alle, jest plus, że można usunąć partycje Vistową i ją przeformatować> PQMagic nie odczytuje w ogóle dysku, ale lepiej partycjonuje - pod dosem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil0706 0 Napisano 4 Grudzień 2008 A teraz o cos sie zapytam...mailem bardzo duza stycznosc z XP a chce poprostu troche popracowac w Viscie zeby poznac chociaz w pewnym stopniu ten system...Za kazdym razem gdy uruchamiam program pyta mnie o to czy jestem administratorem itp...jak patrzylem na konta to jest te co przy uruchomieniu komputera (laptopa) musialem utworzyc, do tego jest konto administratora i jeszcze jedno...tylko ja dzialam na laptopie wiec chcialbym zeby zawsze programy byly uruchamiane bez tego pytania... Vista narazie to dla mnie zgroza...ale sie nie poddaje:D:Dhehe dzieki z gory za pomoc P.S. Paragon Partition Manager Professional 9.0.4156 niby dziala pod Vista...lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 4 Grudzień 2008 W ustawieniach kont urzytkowników wchodzisz do jakiegoś konta i tam odznaczasz opcje dodatkowej kontroli użytkownika A do Visty trzeba mieć doć dobrego kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil0706 0 Napisano 5 Grudzień 2008 no vista byla juz wgrana do laptopa wiec duzo do powiedzenia nie mialem:P:P hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach