Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
kamil0706

Paragon Partition Manager Professional 9.0

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie...Czy ma ktos dostepna albo czy moglby ktos stworzyc instrukcje do obslugi tego programu??Wujek ma klopoty ze zrobieniem 2 partycji z jednej a wiem ze ten program to zalatwi tylko ze on ma viste a ja dzialalem na starszej wersji i w dodatku po polsku a ta niestety jest po angielsku...:(:(

bardzo prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dla Ciebie złą wiadomosc - program nie zadziała, jesli jest zainstalowana jest WinGroza Vista. Wiem bo mialem problem z utworzeniem partycji na moim laptopie i sie na tym forum pytałem o rade.

Tu masz link do topica na moj temat: http://forum.pccentre.pl/index.php?showtopic=156887&hl=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alle, jest plus, że można usunąć partycje Vistową i ją przeformatować> PQMagic nie odczytuje w ogóle dysku, ale lepiej partycjonuje - pod dosem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz o cos sie zapytam...mailem bardzo duza stycznosc z XP a chce poprostu troche popracowac w Viscie zeby poznac chociaz w pewnym stopniu ten system...Za kazdym razem gdy uruchamiam program pyta mnie o to czy jestem administratorem itp...jak patrzylem na konta to jest te co przy uruchomieniu komputera (laptopa) musialem utworzyc, do tego jest konto administratora i jeszcze jedno...tylko ja dzialam na laptopie wiec chcialbym zeby zawsze programy byly uruchamiane bez tego pytania...

Vista narazie to dla mnie zgroza...ale sie nie poddaje:D:Dhehe

dzieki z gory za pomoc

P.S. Paragon Partition Manager Professional 9.0.4156 niby dziala pod Vista...lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ustawieniach kont urzytkowników wchodzisz do jakiegoś konta i tam odznaczasz opcje dodatkowej kontroli użytkownika ;) A do Visty trzeba mieć doć dobrego kompa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no vista byla juz wgrana do laptopa wiec duzo do powiedzenia nie mialem:P:P

hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...