Amad 0 Napisano 24 Listopad 2008 Witam! Właśnie sprawiłem sobie nowego nfs'a i od razu napotykam problem Otóż podczas gry cały czas towarzyszy mi 'biały pasek', który widnieje przed samochodem i rozciąga się jakby wokół drogi. Czy komuś też się tak dzieje? Jak sobie z tym poradzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 24 Listopad 2008 Podaj konfigurację komputera... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amad 0 Napisano 25 Listopad 2008 Płyta MSI, Procek - Athlon X2 4400, Grafika - Powercolor Radeon X1950PRO i 2 gb ddr2 na Win XP.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 25 Listopad 2008 Sterownik najnowszy ze strony AMD-ATI http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst...p=xp/radeonx-xp Jeżeli to nie pomoże to pokombinuj z ustawieniami graficznymi w grze. Jak to nie pomoże to jedynie czekać na patch, który owy błąd naprawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amad 0 Napisano 25 Listopad 2008 Pierwsze co zrobiłem to zainstalowałem najnowsze sterowniki - nie pomogło :/ Z ustawieniami w grze też się bawiłem. Chyba jednak trzeba będzie poczekać na patcha.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejQ 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Sory za odkop ale jest pewien koleś co zrobił Patcha poprawiającego tekstury i jakieś Bugi.. Wpisz w googlach to będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 13 Grudzień 2008 nom jest pacz jest. Bo w wersji alfa jest niestety sporo bugow graficznych i przycinek, nawet na bardzo dobrym sprzęcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vego4 0 Napisano 22 Sierpień 2009 Witam serdecznie. Chciałem odnowić ten temat. Również sprawiłem sobie Underocvera , aczkolwiek wystąpiły u mnie problemy graficzne. Na początku nawet sama rozgrywka nie była możliwa, po ściągnięciu nowszych sterowników wciąż zacina się gra Karta : ATI Radeon 9600 / X1050 Series Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
areo 0 Napisano 17 Październik 2009 Ma ktoś już link patcha do Nfs'a Undercover'a ?? Czekam na ODP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 18 Październik 2009 areo po pierwsze nie odkopuj tematów. po drugie patch jest na oficjalnej stronie dystrybutora link do patcha -- > KLIK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin1982 0 Napisano 11 Listopad 2009 Witam wszystkich jestem tutaj nowy i mam pytanie odnośnie tej gry zainstalowalem ja i mam problem taki ze po uruchomieniu gry słyszę w głośnikach ale nie mam obrazu na ekranie mam czarny ekran i raz za czas błyśnie mi logo gry czy ktoś z was miał taki problem jeśli tak to bardzo proszę o podpowiedz jak go rozwiązać. Mam grafike geForc 9800GT. Dzięki Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach