Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Amad

Need For Speed Undercover - problem z grafiką

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Właśnie sprawiłem sobie nowego nfs'a i od razu napotykam problem <_< Otóż podczas gry cały czas towarzyszy mi 'biały pasek', który widnieje przed samochodem i rozciąga się jakby wokół drogi. Czy komuś też się tak dzieje? Jak sobie z tym poradzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj konfigurację komputera...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyta MSI, Procek - Athlon X2 4400, Grafika - Powercolor Radeon X1950PRO i 2 gb ddr2 na Win XP..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze co zrobiłem to zainstalowałem najnowsze sterowniki - nie pomogło :/ Z ustawieniami w grze też się bawiłem. Chyba jednak trzeba będzie poczekać na patcha..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory za odkop ale jest pewien koleś co zrobił Patcha poprawiającego tekstury i jakieś Bugi..

Wpisz w googlach to będzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom jest pacz jest. Bo w wersji alfa jest niestety sporo bugow graficznych i przycinek, nawet na bardzo dobrym sprzęcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie. Chciałem odnowić ten temat. Również sprawiłem sobie Underocvera :D , aczkolwiek wystąpiły u mnie problemy graficzne. Na początku nawet sama rozgrywka nie była możliwa, po ściągnięciu nowszych sterowników wciąż zacina się gra :huh: Karta : ATI Radeon 9600 / X1050 Series :) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś już link patcha do Nfs'a Undercover'a ?? Czekam na ODP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

areo po pierwsze nie odkopuj tematów.

po drugie patch jest na oficjalnej stronie dystrybutora

link do patcha -- > KLIK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich jestem tutaj nowy i mam pytanie odnośnie tej gry zainstalowalem ja i mam problem taki ze po uruchomieniu gry słyszę w głośnikach ale nie mam obrazu na ekranie mam czarny ekran i raz za czas błyśnie mi logo gry czy ktoś z was miał taki problem jeśli tak to bardzo proszę o podpowiedz jak go rozwiązać. Mam grafike geForc 9800GT.

Dzięki

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...