sorek 2 Napisano 15 Listopad 2008 Ja widzę kilka rozwiązań, które mógłbym polecić autorowi: 1. Poczekać na jakąś przerobioną wersję Xboxa, taką w której prawdopodobieństwo RROD-a wyniesie 0%. 2. Jeśli nie miałeś wcześniej PS2, to kupić PS3 z wsteczną kompatybilnością. 3. Jeśli nie miałeś PS2 i chcesz najlepszą konsolę za śmieszne pieniądze to kupić PS2. Optymalnym rozwiązaniem, jeśli masz dobry TV, jest wariant numer 2. Chociaż chyba 100% kompatybilności chyba nie udało się uzyskać. Polecam też zakup PS2, jeśli jej nie posiadasz, bo tylu świetnych tytułów to na żadnej innej konsoli nie ma. Owned panie Popierwam w sumie. Teraz PS2 z grami można za 300zł kupić Gier nie odpala wszystkich, są problemy z niektórymi, ale przeważnie tylko japońskimi. Takie jak FF, SOTC, GoW, Black, Burnout, Killzone, MGS i tym podobne chodzą na PS3. Poza tym co chwila robione są updaty A fakt jest taki, że RROD (Red Ring Of Dead) zdarza się często i wtedy trzeba odeslać do serwisu. A to trochę trwa ;/ Szczególnie jeśli Ci się trafi Ci on gdy skońćzy się gwarancja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 15 Listopad 2008 Xbox 360 nie jest konsolą na lata , dlatego PlayStation 3 jest lepszym pomysłem . Wnioskując po przedmówcach jest nowocześniejsza . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
king of elfs 0 Napisano 24 Listopad 2008 ps3 nie ma jak na razie zbyt wielu dobrych gier tutaj x-box360 ma większy katalog ale to kwestia czasu a wtedy i ps3 i tak stanieje według mnie jeszcze trochę poczekać a wtedy kopić ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 24 Listopad 2008 KoE: jak to nie ma gier? Ostatnio same dobre tytuły na PS3 wychodzą. Nowy pop, Mirrors edge, reststance 2 (rzeźnia), little big planet, nowy god of war, w niedalekiej przyszłości shadow of the colossus, nowy killzone, uncharted i niedługo uncharted 2, ratchet (pomimo, że dla dzieci to fajna gra xD), oraz motorstorm 1&2, o, zapomniałęm o burnoucie. Powiedzcie mi, to jest mało? ;] A jaokść znacznie lepsza niż na xboxie (szczególeniw tych najnowszych grach). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
king of elfs 0 Napisano 24 Listopad 2008 nudy nudy nudy nudy! // wystarczy jeden wykrzyknik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 24 Listopad 2008 Lama, lama, lama ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenris 0 Napisano 2 Marzec 2009 Nie będę tworzył nowego tematu, a mam pytanie. Którą wersję XBOXa waszym zdaniem najbardziej opłaca się kupić? Czy jest sens inwestować w nie wiadomo jak duże dyski twarde? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 2 Marzec 2009 Kup PS3. Xbox sux ;] Ew. Premium - chyba najbardziej opłacalny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenris 0 Napisano 3 Marzec 2009 I tak póki co muszę czekać na lepszy kurs euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 4 Marzec 2009 to se poczekasz ja tez tak czekam zeby kompa kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenris 0 Napisano 5 Marzec 2009 Mam nadzieję, że przed wakacjami będzie okazja do kupienia A zresztą wciąż troszkę brakuje kasy:P:) Bo pewnie do tego na start jeszcze pad i z 2 gry... Albo poczekam na jakąś promocję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 5 Marzec 2009 A może zamiast X'a kompa kupić? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenris 0 Napisano 7 Marzec 2009 Xboxa kupuję, żeby mieć na czym pograć ze znajomymi. Na kompa swoją drogą będę zbierać Jak dla mnie konsola lepiej się nadaje na jakieś imprezki czy coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 8 Marzec 2009 To se kup Wii. Ze znajomymi się lepiej gra ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenris 0 Napisano 14 Marzec 2009 Tak, myślałem o Wii. Podobno frajdy dużo daje, ale raczej nie mam aż tyle miejsca w pokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 21 Kwiecień 2009 Z tego co widzę to na Allegro można nabyć X360 w całkiem atrakcyjnych cenach Dość kusząca propozycja w sumie Ale i tak wole swojego piecyka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenris 0 Napisano 22 Kwiecień 2009 Ja na allegro dałem 1000 za konsole + 4 gry i 2 pady. Najlepsze jest to, że ma 3 miesiące Tylko teraz jeszcze przydałaby się plazma 42' z HD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 22 Kwiecień 2009 Łoo nieły deal Heh, to teraz zbieraj na telewizor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 22 Kwiecień 2009 Kupiłeś X'a? -1000 do respetku ;] I od teraz masz karteczkę z napisem LAMA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 22 Kwiecień 2009 Kupiłeś X'a? -1000 do respetku ;] I od teraz masz karteczkę z napisem LAMA za to ma + 500 do lansu i w przeciwieństwie do reszty ma fajna zabawke do grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 22 Kwiecień 2009 PS3 by kupił a nie Xkloca! Zaraz mu RROD wyjdzie albo jakieś inne X to zabawka dla casuali xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 22 Kwiecień 2009 Zważ Sorek, że nie wszyscy na forum są tacy pr0 jak Ty Swoją drogą nie ma to jak takie casualowe produkcje jak Mass Effect, Fallout 3 czy GTA 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenris 0 Napisano 22 Kwiecień 2009 Sorek...po prostu szkoda było mi kasy na PS3 , a nie mam czasu na siedzenie cały dzień i granie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 23 Kwiecień 2009 Dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brono32 0 Napisano 27 Kwiecień 2009 hehe dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach