Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
piotr3k

Xbox 360

Rekomendowane odpowiedzi

Ja widzę kilka rozwiązań, które mógłbym polecić autorowi:

1. Poczekać na jakąś przerobioną wersję Xboxa, taką w której prawdopodobieństwo RROD-a wyniesie 0%.

2. Jeśli nie miałeś wcześniej PS2, to kupić PS3 z wsteczną kompatybilnością.

3. Jeśli nie miałeś PS2 i chcesz najlepszą konsolę za śmieszne pieniądze to kupić PS2.

Optymalnym rozwiązaniem, jeśli masz dobry TV, jest wariant numer 2. Chociaż chyba 100% kompatybilności chyba nie udało się uzyskać.

Polecam też zakup PS2, jeśli jej nie posiadasz, bo tylu świetnych tytułów to na żadnej innej konsoli nie ma.

Owned panie :P

Popierwam w sumie. Teraz PS2 z grami można za 300zł kupić ;)

Gier nie odpala wszystkich, są problemy z niektórymi, ale przeważnie tylko japońskimi. Takie jak FF, SOTC, GoW, Black, Burnout, Killzone, MGS i tym podobne chodzą na PS3. Poza tym co chwila robione są updaty ;)

A fakt jest taki, że RROD (Red Ring Of Dead) zdarza się często i wtedy trzeba odeslać do serwisu. A to trochę trwa ;/ Szczególnie jeśli Ci się trafi Ci on gdy skońćzy się gwarancja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xbox 360 nie jest konsolą na lata , dlatego PlayStation 3 jest lepszym pomysłem . Wnioskując po przedmówcach jest nowocześniejsza .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps3 nie ma jak na razie zbyt wielu dobrych gier tutaj x-box360 ma większy katalog ale to kwestia czasu a wtedy i ps3 i tak stanieje według mnie jeszcze trochę poczekać a wtedy kopić ps3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KoE: jak to nie ma gier? Ostatnio same dobre tytuły na PS3 wychodzą. Nowy pop, Mirrors edge, reststance 2 (rzeźnia), little big planet, nowy god of war, w niedalekiej przyszłości shadow of the colossus, nowy killzone, uncharted i niedługo uncharted 2, ratchet (pomimo, że dla dzieci to fajna gra xD), oraz motorstorm 1&2, o, zapomniałęm o burnoucie. Powiedzcie mi, to jest mało? ;] A jaokść znacznie lepsza niż na xboxie (szczególeniw tych najnowszych grach).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nudy nudy nudy nudy! // wystarczy jeden wykrzyknik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lama, lama, lama ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę tworzył nowego tematu, a mam pytanie. Którą wersję XBOXa waszym zdaniem najbardziej opłaca się kupić? Czy jest sens inwestować w nie wiadomo jak duże dyski twarde?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup PS3. Xbox sux ;] Ew. Premium - chyba najbardziej opłacalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak póki co muszę czekać na lepszy kurs euro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

to se poczekasz :D ja tez tak czekam zeby kompa kupic :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że przed wakacjami będzie okazja do kupienia ;) A zresztą wciąż troszkę brakuje kasy:P:) Bo pewnie do tego na start jeszcze pad i z 2 gry... Albo poczekam na jakąś promocję :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może zamiast X'a kompa kupić? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xboxa kupuję, żeby mieć na czym pograć ze znajomymi. Na kompa swoją drogą będę zbierać :P Jak dla mnie konsola lepiej się nadaje na jakieś imprezki czy coś:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To se kup Wii. Ze znajomymi się lepiej gra ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, myślałem o Wii. Podobno frajdy dużo daje, ale raczej nie mam aż tyle miejsca w pokoju ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widzę to na Allegro można nabyć X360 w całkiem atrakcyjnych cenach ;) Dość kusząca propozycja w sumie :D Ale i tak wole swojego piecyka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na allegro dałem 1000 za konsole + 4 gry i 2 pady. Najlepsze jest to, że ma 3 miesiące ;) Tylko teraz jeszcze przydałaby się plazma 42' z HD :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łoo nieły deal :D Heh, to teraz zbieraj na telewizor :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłeś X'a? -1000 do respetku ;] I od teraz masz karteczkę z napisem LAMA :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor
Kupiłeś X'a? -1000 do respetku ;] I od teraz masz karteczkę z napisem LAMA :P

za to ma + 500 do lansu i w przeciwieństwie do reszty ma fajna zabawke do grania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS3 by kupił a nie Xkloca! Zaraz mu RROD wyjdzie albo jakieś inne :P X to zabawka dla casuali xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zważ Sorek, że nie wszyscy na forum są tacy pr0 jak Ty :P Swoją drogą nie ma to jak takie casualowe produkcje jak Mass Effect, Fallout 3 czy GTA 4 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorek...po prostu szkoda było mi kasy na PS3 , a nie mam czasu na siedzenie cały dzień i granie ;)

gameflowchart.jpg

:P :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...