Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Jawtek

Fallout 3

Rekomendowane odpowiedzi

Nadeszła wielka premiera trzeciej części serii, uważanej przez wielu za najlepsze RPG w historii.

Co sądzicie o "trójce"? Jesteście fanami poprzednich części?

Zapraszam do dyskusji.

z4942638X.jpg

P.S. Niebawem recenzja na PCC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra bardzo ciekawa dla kogoś kto nie stykał się z F1 i F2 (czyt. mnie). Choć juz się natknąłem na masę negatywów związanych z porównaniem do poprzednich Falloutów. Blablabla, to jest nowa część, 3D porównywać do klasyki to dla mnie idiotyzm. Jak komuś nie pasuje brak klimatu poprzednich niech nawet nie kupuje ;)

A reszcie polecam gorąco. Potrafi przykuć, choć szczerze mówiąc dziś np. pogrywam z nudów w Emergency a Fallouta nie chce mi się włączać...o czymś to świadczy, ale raczej tylko o tym że się starzeje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam poprzednie części więc siłą rzeczy zagram w trójkę. Wygląda na to, że nie ma się co spodziewać klasyki, jednak mam nadzieję, że klimat poprzedników się zachował :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli gra posiada przyciągający klimat i dobrą fabułę to jak dla mnie może nawet nie być podobna do poprzednich Falloutów a i tak zagram ;) Już się napalam na nią od jakiegoś czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie najlepiej zagrać w podstawową wersje, czy jakieś dodatki instalować ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw pograj w podstawkę potem jak ją ukończysz masz jeszcze bodajże 5 dodatków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to najlepsza gra rpg i najlepsza część..Ukazała sie 3D.rozbudowany system walk. Jedna z najlepsztch gier w jakich grałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...