Jawtek 1 Napisano 14 Listopad 2008 Nadeszła wielka premiera trzeciej części serii, uważanej przez wielu za najlepsze RPG w historii. Co sądzicie o "trójce"? Jesteście fanami poprzednich części? Zapraszam do dyskusji. P.S. Niebawem recenzja na PCC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 14 Listopad 2008 Gra bardzo ciekawa dla kogoś kto nie stykał się z F1 i F2 (czyt. mnie). Choć juz się natknąłem na masę negatywów związanych z porównaniem do poprzednich Falloutów. Blablabla, to jest nowa część, 3D porównywać do klasyki to dla mnie idiotyzm. Jak komuś nie pasuje brak klimatu poprzednich niech nawet nie kupuje A reszcie polecam gorąco. Potrafi przykuć, choć szczerze mówiąc dziś np. pogrywam z nudów w Emergency a Fallouta nie chce mi się włączać...o czymś to świadczy, ale raczej tylko o tym że się starzeje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesław69 0 Napisano 15 Listopad 2008 Ja uwielbiam poprzednie części więc siłą rzeczy zagram w trójkę. Wygląda na to, że nie ma się co spodziewać klasyki, jednak mam nadzieję, że klimat poprzedników się zachował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 15 Listopad 2008 Jeśli gra posiada przyciągający klimat i dobrą fabułę to jak dla mnie może nawet nie być podobna do poprzednich Falloutów a i tak zagram Już się napalam na nią od jakiegoś czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soleris 0 Napisano 29 Lipiec 2010 Mam pytanie najlepiej zagrać w podstawową wersje, czy jakieś dodatki instalować ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 29 Lipiec 2010 Najpierw pograj w podstawkę potem jak ją ukończysz masz jeszcze bodajże 5 dodatków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiemekPL 0 Napisano 10 Sierpień 2010 Jest to najlepsza gra rpg i najlepsza część..Ukazała sie 3D.rozbudowany system walk. Jedna z najlepsztch gier w jakich grałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach