Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Tommy

Football Manager 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Football Manager 2009
czyli 'The greatest job on earth' :)

16042828.jpg

Czas nerwowego oczekiwania, analizowania nowości i planowania rozgrywki dobiega końca. Na początku tego miesiąca w sieci pojawiło się demo najnowszego FM-a. Zgodnie ze wcześniejszymi zapowiedziami twórców ukazało się ono w dwóch wersjach - waniliowej i truskawkowej. Cyż to nie brzmi zachęcająco? ;) Dla zainteresowanych zamieszczam krótki opis i linki do obu wersji.

WERSJA "WANILIOWA":
- Waga: 175MB.
- Dostępny język: angielski.
- Dostępne ligi: angielska, szkocka.
- Czas gry: pół sezonu z możliwością kontynuacji na pełnej wersji oryginalnej gry Football Manager 2009.
- Dodatki graficzne: brak.

Demo do pobrania ze stronki [GameShadow]

Waga: 1GB(!) (w wersji na STEAM waga tej wersji dema to 1470MB).
- Dostępne języki: angielski, duński, francuski, hiszpański, holenderski, norweski, portugalski, szwedzki, włoski.
- Dostępne ligi: angielska, argentyńska, brazylijska, duńska, francuska, hiszpańska, indonezyjska, norweska, portugalska, szkocka, szwedzka, włoska.
- Czas gry: pół sezonu z możliwością kontynuacji na pełnej wersji oryginalnej gry Football Manager 2009.
- Dodatki graficzne: facepacki, kitspacki, logopacki, grafika meczowa.

Demo do pobrania ze stronki [GameShadow], z [torrentów], oraz poprzez [sTEAM]

Zostały opublikowane zalecane wymagania gry:

Wymagania sprzętowe (PC)
- System operacyjny - Windows Vista lub XP
- Procesor - 2.0GHz dla Visty lub 1.4GHz dla XP
- Pamięć RAM - 1GB dla Visty lub 512MB dla XP
- Karta graficzna - 128MB Nvidia FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel 82915G/82910GL lub wyższe.

Natomiast pod
linkiem możemy obaczyć oficjalny, 71-sekundowy trailer gry.

Niewątpliwie Football Manager 2009 wzbudza emocje na całym świecie. Rozbudowana kampania marketingowa i rewolucyjność wprowadzanego trybu 3D zdecydowanie działają na wyobraźnię graczy. Jako wieloletni wielbiciej serii CM, a od kilku lat FM nie mogłem sobie odmówić przyjemności wypróbowania najnowszego dzieła Sports Interactive. Demo właśnie ląduje na moim twardzielu i mam nadzieję, że utwierdzi mnie w przekonaniu, iż pieniądze na pełną wersję gry, która w Polsce ma się ukazać 21 listopada, na pewno nie będą 'wyrzucone w błoto' :)

A jakie są Wasze wrażenia odnośnie tejże gry? Edytowane przez Tommy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od jakiegoś czasu mam ochotę zapoznać się z jakimś fajnym menadżerem... chyba zassę to demo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

mam pewien dziwny problem z FM 2009...mianowicie bardzo często zawiesza mi się FM przed rozpoczęciem i po meczu gdy chce przejść kolejno do meczu(ostatnie kliknięcie przed meczem) oraz jak chce wrócić po meczu do menu głównego(czyli również ostatnie kliknięcie przed tą operacją) w tych przydkach, najprościej w rzeczy FM się zawiesza z niewiadomych przeze mnie czynników... ogólnie cała gra śmiga i wszystko, mam lapa ASUS N50vn więc nie ma problemu jesli chodzi o wymagania sprzętowe... mam Viste i zastanawiam sie czy moze to nie jest przyczyna tego(choć nie wydaje mi się to prawdopodobne)...

jeżeli ktos zna przyczynę tego, albo sam spotkał się z takim czymś ogromnie proszę o kontakt:

gg 7439351

mail: buntownik8761@wp.pl

jeszcze raz proszę o pomoc bo to jest trochę denerwujące i deprymujące

pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...