Tommy 6 Napisano 5 Listopad 2008 (edytowane) Football Manager 2009 czyli 'The greatest job on earth' Czas nerwowego oczekiwania, analizowania nowości i planowania rozgrywki dobiega końca. Na początku tego miesiąca w sieci pojawiło się demo najnowszego FM-a. Zgodnie ze wcześniejszymi zapowiedziami twórców ukazało się ono w dwóch wersjach - waniliowej i truskawkowej. Cyż to nie brzmi zachęcająco? Dla zainteresowanych zamieszczam krótki opis i linki do obu wersji. WERSJA "WANILIOWA": - Waga: 175MB. - Dostępny język: angielski. - Dostępne ligi: angielska, szkocka. - Czas gry: pół sezonu z możliwością kontynuacji na pełnej wersji oryginalnej gry Football Manager 2009. - Dodatki graficzne: brak. Demo do pobrania ze stronki [GameShadow] Waga: 1GB(!) (w wersji na STEAM waga tej wersji dema to 1470MB). - Dostępne języki: angielski, duński, francuski, hiszpański, holenderski, norweski, portugalski, szwedzki, włoski. - Dostępne ligi: angielska, argentyńska, brazylijska, duńska, francuska, hiszpańska, indonezyjska, norweska, portugalska, szkocka, szwedzka, włoska. - Czas gry: pół sezonu z możliwością kontynuacji na pełnej wersji oryginalnej gry Football Manager 2009. - Dodatki graficzne: facepacki, kitspacki, logopacki, grafika meczowa. Demo do pobrania ze stronki [GameShadow], z [torrentów], oraz poprzez [sTEAM] Zostały opublikowane zalecane wymagania gry: Wymagania sprzętowe (PC) - System operacyjny - Windows Vista lub XP - Procesor - 2.0GHz dla Visty lub 1.4GHz dla XP - Pamięć RAM - 1GB dla Visty lub 512MB dla XP - Karta graficzna - 128MB Nvidia FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel 82915G/82910GL lub wyższe. Natomiast pod linkiem możemy obaczyć oficjalny, 71-sekundowy trailer gry. Niewątpliwie Football Manager 2009 wzbudza emocje na całym świecie. Rozbudowana kampania marketingowa i rewolucyjność wprowadzanego trybu 3D zdecydowanie działają na wyobraźnię graczy. Jako wieloletni wielbiciej serii CM, a od kilku lat FM nie mogłem sobie odmówić przyjemności wypróbowania najnowszego dzieła Sports Interactive. Demo właśnie ląduje na moim twardzielu i mam nadzieję, że utwierdzi mnie w przekonaniu, iż pieniądze na pełną wersję gry, która w Polsce ma się ukazać 21 listopada, na pewno nie będą 'wyrzucone w błoto' A jakie są Wasze wrażenia odnośnie tejże gry? Edytowane 5 Listopad 2008 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 5 Listopad 2008 Od jakiegoś czasu mam ochotę zapoznać się z jakimś fajnym menadżerem... chyba zassę to demo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buntownik87 0 Napisano 15 Grudzień 2008 Witam mam pewien dziwny problem z FM 2009...mianowicie bardzo często zawiesza mi się FM przed rozpoczęciem i po meczu gdy chce przejść kolejno do meczu(ostatnie kliknięcie przed meczem) oraz jak chce wrócić po meczu do menu głównego(czyli również ostatnie kliknięcie przed tą operacją) w tych przydkach, najprościej w rzeczy FM się zawiesza z niewiadomych przeze mnie czynników... ogólnie cała gra śmiga i wszystko, mam lapa ASUS N50vn więc nie ma problemu jesli chodzi o wymagania sprzętowe... mam Viste i zastanawiam sie czy moze to nie jest przyczyna tego(choć nie wydaje mi się to prawdopodobne)... jeżeli ktos zna przyczynę tego, albo sam spotkał się z takim czymś ogromnie proszę o kontakt: gg 7439351 mail: buntownik8761@wp.pl skype: bartekm8761 jeszcze raz proszę o pomoc bo to jest trochę denerwujące i deprymujące pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach