janekpancerny 0 Napisano 4 Listopad 2008 Witam serdecznie, proszę o pomoc - mam pytanie: Czy jest jakiś UMPC z telefonem i multitouchem lub touchscreenem, z większym wyświetlaczem i zwykłym Windowsem (Vista, XP itp... - nie Windowsem Mobile) Coś jak HTC Adwantage x7510, willcom D4, OQO,Sony Vaio UX, HTC Shift (do 5,4"), by był zwykły Windows i koniecznie telefon. (Trochę mniejszy od HTC shift- by zmieścił się w większej kieszeni marynarki) Czy jest możliwość wmontowania modułów GSM (by była funkcja telefonu), i HSDPA do UMPC ? dziękuję serdecznie oto moje wymogi: - system Windows (Vista, XP, Home, Busines itp..., nie mobile!) - ekran dotykowy, sprawny co najmniej jak przy touchscreen (by palcem strony internetowe przybliżać) - rozpoznawanie pisma - procesor powyżej 1,2 GHz - dysk twardy powyżej 20 GB - Ram powyżej 256 MB - ekran od 4"-do 5.4"cal - funkcja telefonu i moduł GSM,HSDPA, WI-FI (by korzystać z hot-spotów) - gniazdo na kartę pamięci Pozdrawiam jako nowy kolega i mam nadzieję znaleźć się w gronie mobilnych forumowiczów! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach