LysyMoro 0 Napisano 26 Październik 2008 Mam taki problem załączam komputer i livebox normalnie się włącza. Śmigam po necie itp. i wszystko gra, ale po jakimś czasie 30min do 2h po prostu się wyłącza... reset komputera ani livebox'a nie pomaga. Wyłączenie z zasilania też nie. Przeważnie muszę przeinstalować stery (czasem 2x dziennie...) i wtedy śmiga bez problemu aż znowu to samo. Na początku miałem podłączony przez Wifi i pomyślałem że może gubi sygnał (chociaż pisało że przekaz znakomity) to odinstalowałem i ponownie zainstalowałem ale tym razem przez USB i dalej to samo... już sam nie wiem o co chodzi. Jak używam neta to OK, ale jak go zostawię bezczynnie to się wyłącza. PS. Nie wiem czy był taki temat, ale nie znalazłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 26 Październik 2008 Sprawdź na kablu ethernetowym, czyli połącz Live-shit kablem RJ45 do komputera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach