Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
rudzielec102

Hp pavilion dv6000 czy 6700?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, koleżanka poprosiła mnie, żebym przeinstalował na jej laptopie Viste na Windowsa XP. Otóz po zrobieniu formata i wgraniu XP okazało sie , że mam kłopot z odgadnięciem modelu laptopa. Na przodzie obudowy pisze, ze jest to model Hp pavilion DV6000 a pod spodem na naklejce, że 6700. Nie wiem jakie sterwoniki sciągać tzn. do którego modelu. Proszę pomóżcie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

seria 6000, a model 6700...

Jak nie będziesz czegoś nadal wiedział to program wyświetlający konfigurację komputera (np. Everest).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie co moglo się zepsuc w laptopie HP Pavilion dv6000 uszkodzenie polega na tym że, gdy załączę laptop zapalają się kontrolki i słychać jak wentylator się załącza i nic poza tym. Słychać również jak co chwile się laptop resetuje. co to morze byc i ile by kosztowała naprawa ?

proszę o szybką odpowiedź na gg 5191790 Lub mail demon1553@wp.pl z góry wielkie THX

// Nerio:

Większego nie dało się tego napsiać? Warn...

Opcja edytuj nie gryzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko... procesor, płyta główna, układ zasilania... Z tego co podałeś nikt nic nie zdiagnozuje. W specjalistycznym serwisie dopiero po obejrzeniu usterki pewnie postawią jaką diagnozę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...