Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Speedy

aktualizacja aktówki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dzisiaj wlasnei z rana sie dowiedzialem od mojej mamy ze stracila wszystkie zdjecia.. mówi ze w mojej aktówce kliknela aktualizuj i zniknęły.. nie wiem zco z tym zrobić wyswietla sie tylko plik "baza danych aktówki" i nie wiem czym ją otworzyć..

proszę o pomoc , te zdjęcia dla mojej mamy są jak złoto :)

pozdrawiam i z góry dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki system operacyjny...?

WinXP nieco informacji

BTW. Po co trzymać pliki w aktówce? Chyba Twoja mam ich nie przenosi między komputerami, etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

win2k napisalem :) windows 2000 prof SP4 juz jej duzo razy tlumaczylem nie wiem cos jest z tym mozesz jakos pomoc ? nie wiem jak przywrocic te pliki..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile zajmuje owy plik baza danych aktówki?

Aktualizacja aktówki służy (jak pisze w podanym przeze mnie linku) do aktualizowania plików (z inną aktówką). Takowej innej aktówki chyba nie posiadasz, więc nic się nie powinno stać.

Proces aktualizacji jest opisany tutaj: KLIK - dół strony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

baza danych zajmuje tylko 4 kb wie wiem co z tym może być szukałem już przez szukajke plików z tego folderu i nic..

nie wiem co z tym może byc...

proces aktualizacji przejrzałem i zrobiłem w tej samej aktówce , to wyskoczyło ze pliki juz za zaktualizowane.. one gdzieś muszą być na dusku bo chyba nie wyparowały ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

się zsynchronizowały z inną aktówką (więc poszukaj w ustawieniach czegoś). W tej kwestii raczej Ci nikt za dużo nie doradzi, bo nikt z tego nie korzysta...

Jak nie będzie wyjścia to programik do odzyskiwania plików...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...