Speedy 0 Napisano 27 Wrzesień 2008 Witam dzisiaj wlasnei z rana sie dowiedzialem od mojej mamy ze stracila wszystkie zdjecia.. mówi ze w mojej aktówce kliknela aktualizuj i zniknęły.. nie wiem zco z tym zrobić wyswietla sie tylko plik "baza danych aktówki" i nie wiem czym ją otworzyć.. proszę o pomoc , te zdjęcia dla mojej mamy są jak złoto pozdrawiam i z góry dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 27 Wrzesień 2008 Jaki system operacyjny...? WinXP nieco informacji BTW. Po co trzymać pliki w aktówce? Chyba Twoja mam ich nie przenosi między komputerami, etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedy 0 Napisano 27 Wrzesień 2008 win2k napisalem windows 2000 prof SP4 juz jej duzo razy tlumaczylem nie wiem cos jest z tym mozesz jakos pomoc ? nie wiem jak przywrocic te pliki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 27 Wrzesień 2008 Ile zajmuje owy plik baza danych aktówki? Aktualizacja aktówki służy (jak pisze w podanym przeze mnie linku) do aktualizowania plików (z inną aktówką). Takowej innej aktówki chyba nie posiadasz, więc nic się nie powinno stać. Proces aktualizacji jest opisany tutaj: KLIK - dół strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedy 0 Napisano 27 Wrzesień 2008 baza danych zajmuje tylko 4 kb wie wiem co z tym może być szukałem już przez szukajke plików z tego folderu i nic.. nie wiem co z tym może byc... proces aktualizacji przejrzałem i zrobiłem w tej samej aktówce , to wyskoczyło ze pliki juz za zaktualizowane.. one gdzieś muszą być na dusku bo chyba nie wyparowały ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 27 Wrzesień 2008 się zsynchronizowały z inną aktówką (więc poszukaj w ustawieniach czegoś). W tej kwestii raczej Ci nikt za dużo nie doradzi, bo nikt z tego nie korzysta... Jak nie będzie wyjścia to programik do odzyskiwania plików... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach