maniek1010 0 Napisano 27 Sierpień 2008 Witam pożyczyłem od kolegi grę NBA2006,bo nie umiał zainstalować tej gry wiec pożyczyłem i ja chciałem spróbować lecz nie umiem proszę was o pomoc. Dam screeny aby zobaczyć o czym mowie. Zobacz Zobacz!! Zobacz! Zobaczz Zobaczzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 27 Sierpień 2008 Na płytce masz program Daemon, po zainstalowaniu ładujesz w nim plik z obrazem danej płyty. Niemniej my nie popieramy popieramy piractwa - zachęcam do zakupy oryginalnej gry, z instalacją której nie będziesz miał najmniejszych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek1010 0 Napisano 28 Sierpień 2008 (edytowane) Próbuje ale żadnego pliku nie znajduje Ju,ż znalazłem odpalam i nic się nie dzieje który najpierw odpalić? Edytowane 28 Sierpień 2008 przez maniek1010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 28 Sierpień 2008 Z tego co teraz dojrzałem, masz tam archiwum spakowane. "Spanned" czyli podzielone na części: *.001 *.002 *.003 .... lub *.rar *.r00 *.r01 .... Jest to podzielone na części archiwum RAR. *.zip *.z01 *.z02 .... Jest to podzielone na części archiwum ZIP. *.ace *.c00 *.c01 .... Jest to podzielone na części archiwum ACE. Twój przykład: Pierwsza część nazwy pliku czyli jak w przykładzie "add" to "inicjały" grupki, która stworzyła ten pakunek. Kilka innych przykładów, często spotykanych: tda = The Divine Alcoholics flt = Fairlight ims = Immersion rzr = Razor dev = Deviance Druga część nazwy pliku czyli jak w przykładzie "nba1" to skrócona nazwa tego, co ściągasz. Podzielone archiwum RAR otwieramy np. w programie WinRAR. Wypakowuje się tylko pierwszy plik o najniższym numerze co automatycznie rozpakuje resztę. Czyli: prawy klik na *.001 >>>> Wypakuj z WinRAR. Po wypakowaniu głównie otrzymasz pliki obrazu (iso, bin/cue), które trzeba wypalić na CD, lub załadować właśnie we wspomnianym wyżej Deamonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek1010 0 Napisano 28 Sierpień 2008 (edytowane) To mam te pliki rozpakować? Wszystkie czy jak? Rozpakowałem i nie mam instalki odtworzyłem daeomnem te odebranie pliki i przez chwile komunikat Please Wait Edytowane 28 Sierpień 2008 przez maniek1010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 28 Sierpień 2008 Nie zadawaj pytań, na które wcześniej napisałem już odpowiedź. Czytanie ze zrozumieniem kolego. Skoro masz takowy komunikat to czekaj chwilę, obraz musi się załadować (to tak, jakbyś płytę wkładał do napędu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek1010 0 Napisano 29 Sierpień 2008 Ok sry już pykam sobie aż miło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 29 Sierpień 2008 Zakup oryginał, pzdr! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach