kemot00 0 Napisano 25 Lipiec 2008 Witaj, chciałbym żebyście mi pomogli z Age of Empires 3. Pożyczyłem brata oryginalne AoE3. Zainstalowałem i ściągnąłem crack'a do AoE3(nie wiem jaka wersja.) Założyłem konta do wieloosobowego i wpisuję Passy dalej działa 100%. I chcem wchodzić do pokoju i pisze jakiś błąd (Błąd sumy kontrolnej). I jeszcze widzę nazwa servera np: PlayGame 2v2 (błąd CRC) co mam robić? nie ściągnałem piractwa AoE3..... Przeczytałem Regulamin i [Poradnik] Błędy i sygnały BIOS-u. http://forum.pccentre.pl/index.php?showtopic=152684 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 26 Lipiec 2008 Pożyczyłem brata oryginalne AoE3. Zainstalowałem i ściągnąłem crack'a do AoE3?? Po co ściągałeś cracka skoro masz oryginalną wersję gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot00 0 Napisano 26 Lipiec 2008 ale ja nie mam płyte, oddałem dla brata ciotenczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 26 Lipiec 2008 Niecrackowana wersja gry daje 100% możliwość gry w internecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach