Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Imeneroth

Laptop do 2300-2500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcę kupić lapka do 1300 zł (tak , tak -śmiech na sali :P ) Niestety, takie mam tylko fundusze, i większych mieć nie będę, a potrzebuję go do szkoły.
Głównie do pracy w programie Macromedia flesh mx 2004. Poszukuję takiego lapka, który obsłuży bardziej rozbudowane animacje we fleshu.
Jestem totalnym laikiem w tej sprawie, więc liczę na Waszą pomoc :)

Z góry dziękuję za odpowiedzi :>

Edit! Ok, moje środki pieniężne wzrosły:)) (dzięki wsparciu mamy :D) :
2300- 2500 zł . Tyle mam. Z taką sumą też nie za wiele, ale z pewnościa znacznie lepiej niż wcześniej.
Doradźcie mi proszę teraz, jaki laptop powinnam kupić..... Przypominam, potrzebuję go do tworzenia złożonych animacji we flashu

ps: nie chcę Acerów, bo wyczytałam sporo że są wadliwym sprzętem. Edytowane przez Nerio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używany. Szukaj czegoś od Acera z Intelem na pokładzie. Grafika zintegrowana bo nic więcej nie wyciśniesz w tym przedziale cenowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ASUS

Toshiba - inna marka, większy dysk, gorsza grafika...

Nie sugeruj się sklepem... :)

Parametry bardzo przyzwoite ;) Pograć też się powinno dać ;)

Edytowane przez Nerio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena podejrzana wręcz. Głównie na grafikę patrząc. Najlepsze co znalazłem w tej cenie to GF 7000 lub radki x1300. No ale 8600 to chyba nie przebije.

Co do asusa powyżej, za 50zł więcej mogę zaoferować wersję z 250GB HDD na pokładzie. W sumie coś jeszcze by się znalazło ale na próżno szukać wydajnego graficznie zestawu. No może że te gf 7100 czy intel x3100 to coś dobrego. Uświadomcie mnie a przejrze jeszcze stronę hurtowni.

Edytowane przez Havoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...