mekeke 0 Zgłoś Napisano 26 Czerwiec 2008 Witam! Jak w temacie. CHciałbym ustawić stronę startową i chciałbym, aby nikt nie mógł tego zmienić. Tak sobie myślałem czy jest taka możliwość aby to zablokować? Może gdzieś w rejestrze? Wiem że coś takiego jest w systemie 2000 professional na Active directory gdzie admin ma możliwość ustawienia i blokady zmiany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Zgłoś Napisano 26 Czerwiec 2008 chcesz to zrobić to lokalnie, czy na zdalnie (na komputery w sieci)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mekeke 0 Zgłoś Napisano 26 Czerwiec 2008 lokalnie - na swoim komie żeby mi brat nie zmieniał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Zgłoś Napisano 26 Czerwiec 2008 (edytowane) Start => Uruchom => gpedit.msc Niestety mam angielską wersję systemu Windows, więc dołączam zrzuty. Mam nadzieję ze wystarczy. Zmieniamy: Efekt: Sztuczka działa od IE 5.0 wzwyż Edytowane 26 Czerwiec 2008 przez Nerio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mekeke 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2008 To polecenie nie działa na home edition .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2008 nic dziwnego, bo w home nie ma tego w standardzie (szkoda, że od razu nie napisałeś). Spróbuj tym: KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach