Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Speedy

Windows 2000 Styl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam już 2 tydzień jakiegoś skina , stylu do windowsa 2000 prof. SP4 już przeszukałem polowe google :) i nic nie znalazlem . Denerwuje mnie ten szary , ponury skin z win2k i chciałem go zmienić najlepiej na jakiś Vistowy albo coś podobnego do Visty byłbym wdzięczny jakby ktoś mi podesłał do tego tematu jakiegoś linka do aplikacji lub kompozycji pulpitu.

pozdrawaim i z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie się naczytałeś, że to w ogóle możliwe? :P Win 2k o ile wiem nie oferuje takich rozrywek. Ale spróbuj z softami typu Window Blinds

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oferuje, bo usługa Kompozycje pulpitu dostępna jest dopiero od Windowsa XP/2003. Nie ma innego wyjścia niż aplikacje-nakładki na system.

Baza skórek do programu wymienionego przez Havoca: http://www.wincustomize.com/Skins.aspx?LibID=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wpisując komendę themes w "uruchom..." w starcie jakoś sa kompozycje pulpitu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zmień sobie kolorek i bądź happy. Win 2000 nie oferuje takiego środowiska i opcji aby uruchomić wygląd znany z XP czy Visty i dlatego wspomóż się zewnętrznym softem.

Choć w ogóle nie rozumiem po co...cały urok Win 2k tkwi w jego prostocie, niezwodności i klasycznym skinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...