Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
piterjedi

Procesor i RAM do staarej plyty glownej

Rekomendowane odpowiedzi

W 600zł dałoby radę się zmieścić z jakimś amacroxem 300W za 100zł.

Za ta cene to juz bym prawie mogl X360 sobie sprawic ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

X kosztuje 666zł o ile pamiętam... A do tego dochodzi jeszcze LCD bo ja nie wyobrażam granie na kineskopach na next-genach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konsole są wyciągające pieniądze szczególnie za gry, które kosztują nawet 250złotych. A żeby nacieszyć w 100% konsolą trza mieć telewizor FULL HD (roz. 1920x1080). Więc to są duże wydatki z tymi dodatkami itp.

Ja bym w jego zestawie polecił jakiś 350 W zasilacz. Bo 300 W może nie starczeć pod zestaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram na zwyklym monitorze to i zwykly LG mi wystarczy.Faktycznie jedyny problem to gry ktore sa drogie ale kutwa musze dorwac tego DMC4 xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DMC4 wcale nie takie dobre jakby sięw ydawało ;) Tzn. jeśli podobało Ci się DMC3 i chciałbyś więcej tego samego to DMC4 jest dla Ciebie swietną propozycją ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

offtopując wciąż... konsola nawet w połowie nie zastąpi ci komputera (przynajmniej nie Xbox 360). Ponadto najtańszy X jest wykastrowany (np. dysk to obowiązek... a za to trzeba osobno zapłacić).

Zrobienie z Xboxa 360 komputera na dzień dzisiejszy w powijakach (brak wsparcia 3D - Linux). No i parametry nie są jakieś rewelacyjne jako komputera (procesor jedynie i karta jest ok).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No DMC3 to jedna z najlepszych gierek w jakie gralem :D

@UP

Ale jakbym kupowal konsole to nie sprzedawalbym kompa, komp by byl do neta itp.Dobrze wiem ze dobry komp jest lepszy od konsoli ale za konsole dam bodajze 900zl a za dobrego kompa 3 razy tyle ;/ Dysk do X'a jest potrzebny np. zeby sciagac sobie dema itp. a bez tego mozna zyc, kupic karte pamieci i grac :P

Edytowane przez piterjedi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko do dem, emulowanie Xboxa 1 - wymagany dysk, patche, dodatki też... i wiele innych

A za komputer wcale nie dasz 3 razy tyle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...