borion1 0 Napisano 29 Maj 2008 Witam. Mam problem nie wiem jak go rozwiazac, Mam Aresa do sciagania plikow, chcialem skorzystać z innych tego typu programow ale zaden z nich nie chce sie połaczyc, tylko ares łaczy sie i dziala poprawnie. w czym moze byc problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 29 Maj 2008 Firewall? Jakie masz komunikaty w tych innych programach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borion1 0 Napisano 30 Maj 2008 nie pojawiaja mi sie zadne komunikaty, poprstu ciagle sie łaczy, lub pisze polaczony ale nie jest aktywne szukanie. mam zainstalowanego ZoneAlarm i Avasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 30 Maj 2008 Spróbuj na moment wyłączyć firewalla. I jakich konkretnie programów p2p używałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borion1 0 Napisano 1 Czerwiec 2008 wylaczylem firewalla i nic, kiedys tez tak mialem zanim zainstalowalem firewalla. oprocz aresa probowalem bearshara, emule, kaaze, zeusa. ze wszytkimi to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borion1 0 Napisano 1 Czerwiec 2008 wylaczylem firewalla i nic, kiedys tez tak mialem zanim zainstalowalem firewalla. oprocz aresa probowalem bearshara, emule, kaaze, zeusa. ze wszytkimi to samo oprocz aresa, on dziala bez zarzutu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 1 Czerwiec 2008 Kto jest dostawcą internetu? Masz router? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach