Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
OoOolaOoO

Problem z dobraniem sterownika do karty graficznej nvidia geForce 8400m GS TurboCache 256mb

Rekomendowane odpowiedzi

Wtam niedawno kupiłam laptop acer aspire 5720Z z windows vista. Postanowiłam przeinstalować systm na xp. Po przeinstalowaniu wszystko sie cieło i strony internetowe podczas przewijania się przycinają. Instalowałam wiele sterowników i żaden nie działał pisało że jest zła karta albo że niemam takiego sprzętu. Na stronie acera jest sterownik ale tylko na win viste , a na stronie nvidii jest taki sterownik na xp ale jak instaluje to mi pisze że niemam takiego sprzętu. Chyba na wszystkich forach pisałam i żadna udzielona mi pomoc była niewłasciwa. Prosze jak ktoś wie jaki to sterownik albo miał taki sam przypadek to niech mi wyśle link z instalką do sterownika moja karta to Nvidia GeForce 8400m Gs TurboCache 256mb . Pomocy to bardzo pilne. Z góry dziekuje za POMOC pozdrawiam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieściągnołam tych sterów bo był błąd skikne do koleżanki i u niej ściagne. ale karzdy sterownik który zainstaluje pod moja karte niepasuje pisze ze niemam takiego sprzętu wiec niewiem i zakarzdym razem tak jest. Może te ze strony acera bedą działac mmoże mi ktoś powiedieć dlaczego tak jest bo ja ze strony nvidii sciągałam. apropo może ktoś wie jak wstawić sreena na forum bo bym wstawiła a tam jakiś adres url obrazka trzeba podać prosze odpiszcie zależy mi na czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo proste:

1) robisz screena za pomocą przycisku PrintScrn

2) wklejasz go np do painta i zapisujesz jako *.jpg

3) www.imageshack.us - wybierasz screena i ładujesz

4) wklejasz link z Thumbnail for forums (1) (nie musisz używać dodatkowych tagów - wklejasz go jak zwykły tekst)

Sterowniki ze strony Acera powinny działac bez problemu - spróbuj i napisz czy sie uda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...