Mike 821004 0 Napisano 9 Maj 2008 Mianowicie mam taki problem: Chcę podłączyć pod kompa kino domowe ale działają mi tylko 2 jacki z 6, wiem że przy sterownikach ati na starym kompie miałem taki programik AUDIO AC 97 (jack sensing),w którym można było przestawiać co na jaki jack ma wychodzić. Czy jest coś podobnego do nwidi??? lub czy można to jakoś w inny sposób ustawić?? Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 9 Maj 2008 Nie...ale jest coś podobnego w sterownikach do...Twojej karty dźwiękowej! AC 97, najlepiej szukaj na stronie producenta płyty głównej (bo to zintegrowany układ) i w kategorii swojego modelu, będzie zestaw sterów do płyty, sieciówki czy czego tam jeszcze no i do dźwięku. Jeśli nie znasz płyty to użyj Everest, będziesz miał nazwę i model na dłoni. Ati i Nvidia produkują karty graficzne i Twoje pytanie nie powinno mieć miejsca To dwie różne sprawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 821004 0 Napisano 9 Maj 2008 Dzięki za odpowiedź spróbuję poszukać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach