arktos2909 0 Napisano 9 Maj 2008 Witam mam pewien problem z WOW-em tzn. gdy gram to cały czas włącza mi sie error co uniemożliwia mi niestety dalsza gre nie znam przyczyny dlaczego sie on włącza jeżeli ktoś wie to proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 9 Maj 2008 podaj jaki error wyskakuje, zrób screena albo podaj numer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syaoran-kun 0 Napisano 9 Maj 2008 ale gra ci sie wlaczy nie??? Prawdopodobnie grasz na privie i jak uzywasz jakiegos skilla to ci WoWerror wyskakuje ale jak nie grasz na privie to przepraszam bardzo Napisz do blizza moze ci pomogą albo zrob reinstall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 10 Maj 2008 WoWerror moze wyskoczyć tak czy siak, czy grasz tu czy tam, wina gry lub polaczenia lub czegoś innego, ale każdy error ma swój numer i odwołuje się do konkretnego błędu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arktos2909 0 Napisano 10 Maj 2008 ale gra ci sie wlaczy nie??? Prawdopodobnie grasz na privie i jak uzywasz jakiegos skilla to ci WoWerror wyskakuje ale jak nie grasz na privie to przepraszam bardzo Napisz do blizza moze ci pomogą albo zrob reinstall dzieki juz mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syaoran-kun 0 Napisano 12 Maj 2008 co masz??? xD ale nie sorry jak zle ci powiedzialem cos wiesz kumple grają na privach i wyzywają na takie problemy tak ze wiesz:p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach