Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
syaoran-kun

God of War I i II

Rekomendowane odpowiedzi

Co mozecie powiedziec o GoW ? Ja spedziłem przy nim kilka upojnych nocy ( kurde jak to brzmi ) nie obchodzi mnie to ze PS2 juz wymiera ale i tak GoW to najlepsza gra w którą grałem na konsoli. Jezeli ten temat juz byl to sorry ale to mój pierwszy temat w tym dziale:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie czy gralem w GoW'a? Ja uwielbiam GoW'a! To najlepszy slasher jaki kiedykolwiek zrobili! Wciągająca fabuła, świetny świat mitologi no i... Kratos! Gość to prawdziwy rozpierdalacz pod każdym względem ;) Obie części warte polecenia ;)

PS: więcej info o GoW, zapraszam na moją stronę: www.gofw.xgame.pl ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm dziwne NIGDY bym nie powiedzial ze ty lubisz GoWa hmm jakos nie wygladasz na kogos kto lubi GoWa ten avatar i wogule:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tia sarkazm ^^ Ja jestem GoW'owym wyjadaczem (choć w samej grze nigdy nie przeszedłem na maksymalnym poziome trudnośći ^^) to jednak odkryłem wszysktie warte odnalezienia sekrety i archivamenty ;) Do tego, obrazek na avatarze jest praktycznie niedostępny ;) Bo by do niego się dostać musiałem rozwikłąć tajemnice strony Island Of Rhodes ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam do założenia tematu na gofw.xgame.pl i proszę dokładnie opisać problem. Bo "jeden moment" mi mało mówi ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja podobnie jak Sorek uwielbiam te gre, wydaje mi sie ze przejscie na najwyzszym poziomie jest niemozliwe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...