AndrzejSnk 2 Napisano 16 Maj 2008 (edytowane) Jak się chodzi do szkoły w Zadupiu Dolnym, to za sam fakt przystąpienia do matury pewnie dwali 18pkt. <joke oczywiście > no ~75 szkoła średnia w całej PL (nie tylko z ogólniaków) tylko wiesz jak się ma dobrą ścieme to są rezultaty Edytowane 16 Maj 2008 przez AndrzejSnk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 16 Maj 2008 no ~75 szkoła średnia w całej PL (nie tylko z ogólniaków) tylko wiesz jak się ma dobrą ścieme to są rezultaty To zdolny z Ciebie chłopak Odnośnie tematu - jak tam matura, komuś jeszcze coś zaostało do zdania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 17 Maj 2008 Ano niestety. Angielski mam jeszcze...29tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 17 Maj 2008 Ano niestety. Angielski mam jeszcze...29tego Późno coś, ale ustny rozwalisz na >90% jak nic (żeby nie napisać na 100) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 17 Maj 2008 (edytowane) To zdolny z Ciebie chłopak ano, nie żebym się chwalił ale nie raz już to słyszałem Ano niestety. Angielski mam jeszcze...29tego ee, to ja mam 20 a potem chulaj duszo 4 msc świąt Edytowane 17 Maj 2008 przez AndrzejSnk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 17 Maj 2008 ano, nie żebym się chwalił ale nie raz już to słyszałem Hah, skromność przede wszystkim A gdzie się wybierasz after jeśli można? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 17 Maj 2008 (edytowane) Hah, skromność przede wszystkim jedna z moich dominujących cech ;D A gdzie się wybierasz after jeśli można? może od razu podam nr konta z pinem? a tak serio to tam gdzie się dostane Edytowane 17 Maj 2008 przez AndrzejSnk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MILANS 30 Napisano 19 Maj 2008 hehe 3 godziny i będzie juz po wszystkiem. troche mam nerwa przed ustną maturą z polaka :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 19 Maj 2008 Milans, a Ty nie sypiasz? Będzie ok, zobaczysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 24 Maj 2008 Mam pytanie do Was, którzy mieliście już ustny z angielskiego. Proszę napiszcie przykłady swoich rozmówek, czego dotyczyły, ogolnie nawet. Nie obraziłbym się za przykłady odpowiedzi po angielsku. Mam 6dni na przygotowanie się a zawsze byłem noga jeśli chodzi o mowę i składanie na szybko zdań ;] Nie chce wyjść z tamtąd z 10punktami po prostu. Więc pomyślałem, że pomęcze Was i będę miał jakąś odnośnie, czego się poduczyć, jakieś wzorce itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Maj 2008 http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5470887 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 25 Maj 2008 (edytowane) Mam pytanie do Was, którzy mieliście już ustny z angielskiego. Proszę napiszcie przykłady swoich rozmówek, czego dotyczyły, ogolnie nawet. Nie obraziłbym się za przykłady odpowiedzi po angielsku. Mam 6dni na przygotowanie się a zawsze byłem noga jeśli chodzi o mowę i składanie na szybko zdań ;] Nie chce wyjść z tamtąd z 10punktami po prostu. Więc pomyślałem, że pomęcze Was i będę miał jakąś odnośnie, czego się poduczyć, jakieś wzorce itd. heh, ja już zapomniałem o tej zdanej na 100 % maturze ustnej z angola - proscizna 5 min na przygotowanie starcza spokojnie aha i jak zapomnisz jakiegoś słówka to nie staraj się go przypomnieć tylko spróbuj powiedzieć to jakoś inaczej edit i nie spal akcji jak kumpel wyskoczył z good morning o 17 Edytowane 25 Maj 2008 przez AndrzejSnk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Maj 2008 i nie spal akcji jak kumpel wyskoczył z good morning o 17 Ułaaa ostro pojechał No ale w stresie tak czasem bywa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 30 Czerwiec 2008 No i jak tam wyniki? Nikt się nie chwali? ;] U mnie wos 45% ...wredne cholerstwo polski 54% a angielski najlepiej bo 84%. Ogólnie łatwizna ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 30 Czerwiec 2008 No to gratulacje zdanej Hvc I chwalić się reszta jak tam poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MILANS 30 Napisano 1 Lipiec 2008 Polak ustny - 50% Angielski ustny - 80% Angielski rozszerzony - 57% Matematyka rozszerzona - 68% Fizyka rozszerzona - 30% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Lipiec 2008 Hah, z fizyką nieźle pojechałeś... Btw ważne, że zdane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 1 Lipiec 2008 Gratsy Milans, szczególnie z fizyki Racja...najważniejsze że zdane i mamy z głowy wszystko już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi