Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
bukichektor

program lub skrypt do pola tekstowego

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i proszę o pomoc

Zwracam się szczególnie o pomoc do jakegos dobrego programisty. Potrzebuje programu lub skryptu ,który po otworzeniu 100 stron z 1 polem tekstowym do wypełnienia wypełni wszystkie pola kazdej strony, kolejnymy wyrazami encyklopedii. Pierwsza strona z polem tekstowym zostanie wypelniona pierwszym wyrazem encyklopedii a druga 2. Jeżeli tekie cus juz istnieje to proszę o info

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprecyzuje o co mi chodzi.

1.Otwieram sobie 100 stron z przeglądarka google, a na każdej z nich jest puste pole do wpisania tego czego chcemy szukac

2.Otwieram sobie program(skrypt lub cokolwiek) i po nacisnięciu odpowiedniego guzika aplikacja zaczyna wypełniac po kolei puste pola w 100 stronach kolejnymi haslami z encyklopedii. Na początku 1 pole tekstowe 1 strony zostaje wypelnione pierwszym haslem z encyklopedii. Potem pole 2 strony zostaje zapelnione 2 haslem z encyklopedii.

-Dobrze gdyby aplikacja naciskala enter w kazdej z wypelnionych haslami z encyklopedii stron google, ale w nierównomiernych odstepach czasowych i nie krotszych niz 3 sekundy.

-Jak ma skrypt eksportowac te hasla do pod stron w przegladarce?

Szczeze mowiac to nie wiem. Według mnie musialby byc zintegrowany z encyklopedia. Np internetowa w ktorej hasla sa w postaci linkow do otworzenia. Mechanizm przezucalby kolejne pozycje do czystych pol googli. Jak to wykonac od strony kodowej to juz nie mam pojecia bo jestem calkowicie zielony w tej materii.

*tych stron nie musi byc 100, moze byc dowolna inna liczba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze powiedziawszy nie rozumiem idei. Czemu by miało to służyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

postępowi cywilizacyjnemu. A tak w gruncie rzeczy to na tych wszystkich forach, programisci nie sa niestety w stanie napisac czegokolwiek. Bo nie sa w stanie sprostac wyzwaniu. Jesli jest jakis smialek to prosze o ujawnienie sie. Umiecie programowac czy nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Do czego? :) Toż to oczywiste... do ataków np. typu DOS. Cała masa wywołań na raz :) Użyteczności 0-owa (no oprócz uśmiechu na twarzy dzieciaka używającego nie swojego złośliwego kodu do "hackowania" :D).

Skoro masz potrzebę to napisz :) W końcu nikt nic nie potrafi napisać :D

Edytowane przez Nerio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...