Qba 4 Napisano 13 Kwiecień 2008 Kto nie był, czyli Wy wszyscy, niech żałuje :] Wczoraj byłem na I Rajdzie Opla Frontery. Jeżeli Was to ciekawi to mogę w skrócie opisać jak wyglądał taki rajd, bo to, że był **biaszczy chyba mówić nie muszę. Tutaj macie link do części zdjęć - by Brum P.S. I ja na nich jestem :> EDIT: Rzuty panaromiczne :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Kwiecień 2008 Możesz napisać coś więcej o tej całej imprezce, bo ciekawie to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 15 Kwiecień 2008 mnie nie ciekawi, nie przemeczaj sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 17 Kwiecień 2008 Sorry, ale frontera nijak sie ma do toyoty hilux czy forda f150, takze takie zloty to z mojego punktu widzenia kolka wzajemnej adoracji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 17 Kwiecień 2008 Skoro tak uważasz to ok, wiadomo, że to nie są prawdziwe górskie zabijaki, kumpel miał to pojechałem i było fajnie, przepraszam za Opla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 19 Kwiecień 2008 Sorry, ale frontera nijak sie ma do toyoty hilux czy forda f150, takze takie zloty to z mojego punktu widzenia kolka wzajemnej adoracji. Nie bardzo rozumiem. Nie każdego stać na Hiluxa, ale czy właściciele Fronterek (IMO całkiem fajnych furek) nie mogą zorganizować sobie takiego zlotu? Wiecej luzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 19 Kwiecień 2008 Chłopaki przeżywają chyba chłodne dni we wzajemnych stosunkach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 20 Kwiecień 2008 Troche podchmielony bylem jak to pisalem wiec prosze mnie nie brac na powaznie A hilux tak mi wpadl do glowy bo akurat bylem pod wrazeniem tego samochodu po obejrzeniu odcinka top gear, w ktorym prezenterzy wybrali sie wlasnie hiluxem na biegun polnocny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 20 Kwiecień 2008 Spoko, ale rozumiesz chyba, że była to dość dziwna uwaga A Hilux faktycznie robi wrażenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi