Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Qba

I Rajd Opla Frontery 12.04.2008

Rekomendowane odpowiedzi

Kto nie był, czyli Wy wszyscy, niech żałuje :] Wczoraj byłem na I Rajdzie Opla Frontery. Jeżeli Was to ciekawi to mogę w skrócie opisać jak wyglądał taki rajd, bo to, że był **biaszczy chyba mówić nie muszę.

Tutaj macie link do części zdjęć - by Brum :)

P.S. I ja na nich jestem :>

EDIT: Rzuty panaromiczne :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz napisać coś więcej o tej całej imprezce, bo ciekawie to wygląda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

j.w. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale frontera nijak sie ma do toyoty hilux czy forda f150, takze takie zloty to z mojego punktu widzenia kolka wzajemnej adoracji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tak uważasz to ok, wiadomo, że to nie są prawdziwe górskie zabijaki, kumpel miał to pojechałem i było fajnie, przepraszam za Opla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sorry, ale frontera nijak sie ma do toyoty hilux czy forda f150, takze takie zloty to z mojego punktu widzenia kolka wzajemnej adoracji.

Nie bardzo rozumiem. Nie każdego stać na Hiluxa, ale czy właściciele Fronterek (IMO całkiem fajnych furek) nie mogą zorganizować sobie takiego zlotu? ;) Wiecej luzu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki przeżywają chyba chłodne dni we wzajemnych stosunkach... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche podchmielony bylem jak to pisalem wiec prosze mnie nie brac na powaznie ;) A hilux tak mi wpadl do glowy bo akurat bylem pod wrazeniem tego samochodu po obejrzeniu odcinka top gear, w ktorym prezenterzy wybrali sie wlasnie hiluxem na biegun polnocny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, ale rozumiesz chyba, że była to dość dziwna uwaga ;) A Hilux faktycznie robi wrażenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...