arktos2909 0 Napisano 6 Kwiecień 2008 (edytowane) witam mam pewien problem z WOW-em jakis czas temu sciagnelem aktualizacje do tej gry i niestety teraz nie moge sie zalogowac,pojawia mi sie ze zle haslo lub login, podalem pasy koledze a u niego wszytsko działa nie wiem dlaczego .Jeżeli ktos wie jaka jest przyczyna tego problemu to prosze sie odezwac Pozdrawiam Edytowane 6 Kwiecień 2008 przez arktos2909 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 6 Kwiecień 2008 A nie jest tak, że kolega w chwili Twojej próby wejścia do gry jest zalogowany na swoim sprzęcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arktos2909 0 Napisano 6 Kwiecień 2008 (edytowane) nie Edytowane 6 Kwiecień 2008 przez arktos2909 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 7 Kwiecień 2008 po 1 to złe miejsce, administrator/moderator przeniesie mam nadzieje szybko do działu gier. Po 2 jeżeli server nie był oficjalny, czyli inaczej rzecz mówiąć grasz na piracie ;] to zmienił Ci sie realmlist po zainstalowaniu patcha na ten pod oficjalne servery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILANS 30 Napisano 7 Kwiecień 2008 Proszę zapoznać się z punktem 3.5 regulaminu forum PC Centre. Kazde kolejne wykroczenie tego typu będzie karane % - nie zaleznie czy temat będzie o simsach, metal gear solidzie czy - o zgrozo - o WoWie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach