wertyk 0 Napisano 4 Kwiecień 2008 Posiadam laptopa Toshiba Satellite M115-S3094 sprowadzony z USA, ktory ma 512MB pamieci DDR2(533Mhz). chcialbym dolozyc do tego jeszcze 1GB. czy to bedzie dobrze dzialac, czy to 512 sprzedac calkowicie? i co dokupic, jakas pamiec dedykowana? mozecie polecic cos na allegro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 4 Kwiecień 2008 Ja bym sprzedał 521 i dokupil 2x1024 żeby fajnie w dualu śmigało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wertyk 0 Napisano 4 Kwiecień 2008 tyle ze za moja 512 nie wezme za duzo, jesli wogole uda mi sie sprzedac, a 2x1gb tez nie bedzie tanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 4 Kwiecień 2008 Nom, zgadza się. Mojemu qplowi też po wymianie 512 z HPka leży. A jakie masz finanse? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminatorix 0 Napisano 4 Kwiecień 2008 Trzeba pamiętać, że do notebooków potrzeba specjalnego RAMu, bo taki do stacjonarnych to nie pójdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach