Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
chicek

Program do nagrywania filmów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Obecnie używam FRAPS's, probowalem swego czasu tez kilku innych. Mam takie pytanie, jakie inny program niż FRAPS polecacie do nagrywania filmów z gier ? Znacie moze taki ktory zapisuje rowniez dzwiek z gry a nie tylko obraz i jakosc takiego nagrania jest dobra ?

Z gory dziekuje za odp.

-----

starałem sie cos znalezc opcja szukaj ale na zadne z słów kluczowych nie zostało odnalezione :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj zaktualizować Frapsa. Nowsze wersje obsługują juz zapisywanie dźwięku i obrazu ;) Jest jeszcze Game Cam - ale on za dużo zużywa mocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja demo Frapsa nie nagrywa dźwięku chyba. Więc nic dziwnego, że kolega ma kłopoty. Radzę poszukać czegoś co pomoże Ci załatwić ten problem, najlepiej wykupić FULLa. Bo chyba lepszego softu do takich zadań nie ma ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo napisać do mnie na GG/PW a ja pomogę z tym problemem ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wersja demo Frapsa nie nagrywa dźwięku chyba. Więc nic dziwnego, że kolega ma kłopoty. Radzę poszukać czegoś co pomoże Ci załatwić ten problem, najlepiej wykupić FULLa. Bo chyba lepszego softu do takich zadań nie ma ;P

mam fraps fulla :P nie demo :P

ale zwłoka z odp :P tzn ze ja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam Xfire, problem w tym, że nie we wszystkich grach nagrywanie działa ale oprócz samego nagrywania ma też dobrą konwersję z możliwością wrzucenia od razu filmu do sieci na stronę swojego profilu Xfire.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

post 16 May 2008, 12:53

Rip posting

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post 16 May 2008, 12:53

Rip posting

Jak dla mnie warto takie tematy odświeżać. Co jakiś czas pojawiają się nowe, lepsze i darmowe programy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...