chicek 0 Napisano 2 Kwiecień 2008 Witam Obecnie używam FRAPS's, probowalem swego czasu tez kilku innych. Mam takie pytanie, jakie inny program niż FRAPS polecacie do nagrywania filmów z gier ? Znacie moze taki ktory zapisuje rowniez dzwiek z gry a nie tylko obraz i jakosc takiego nagrania jest dobra ? Z gory dziekuje za odp. ----- starałem sie cos znalezc opcja szukaj ale na zadne z słów kluczowych nie zostało odnalezione :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 2 Kwiecień 2008 Spróbuj zaktualizować Frapsa. Nowsze wersje obsługują juz zapisywanie dźwięku i obrazu Jest jeszcze Game Cam - ale on za dużo zużywa mocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 4 Kwiecień 2008 Wersja demo Frapsa nie nagrywa dźwięku chyba. Więc nic dziwnego, że kolega ma kłopoty. Radzę poszukać czegoś co pomoże Ci załatwić ten problem, najlepiej wykupić FULLa. Bo chyba lepszego softu do takich zadań nie ma ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 4 Kwiecień 2008 Albo napisać do mnie na GG/PW a ja pomogę z tym problemem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicek 0 Napisano 16 Maj 2008 Wersja demo Frapsa nie nagrywa dźwięku chyba. Więc nic dziwnego, że kolega ma kłopoty. Radzę poszukać czegoś co pomoże Ci załatwić ten problem, najlepiej wykupić FULLa. Bo chyba lepszego softu do takich zadań nie ma ;P mam fraps fulla nie demo ale zwłoka z odp tzn ze ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StoProGratis 0 Napisano 30 Listopad 2008 Ja polecam Xfire, problem w tym, że nie we wszystkich grach nagrywanie działa ale oprócz samego nagrywania ma też dobrą konwersję z możliwością wrzucenia od razu filmu do sieci na stronę swojego profilu Xfire. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 30 Listopad 2008 post 16 May 2008, 12:53 Rip posting Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StoProGratis 0 Napisano 1 Grudzień 2008 post 16 May 2008, 12:53 Rip posting Jak dla mnie warto takie tematy odświeżać. Co jakiś czas pojawiają się nowe, lepsze i darmowe programy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach