Jawtek 1 Napisano 20 Marzec 2008 Witam Oto mój pomysł na dodatkowe promowanie naszego forum: Ci z nas, którzy odrobinkę znają się na grafice mogliby tworzyć obrazy do sygnatur (np. userbary), które następnie użytkownicy naszego forum wstawialiby do sygnaturek na innych forach Kiedy trochę się tego uzbiera, możemy je opublikować (choćby zakładając temat na forum) skąd nasi użytkownicy mogliby je pobrać Aby nie być gołosłownym i dać dobry przykład - oto moje dzisiejsze dzieło: Piszcie co o tym sądzicie Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Marzec 2008 Dokładnie tak. Pomysł świetny, ja już o tym jakiś czas temu wspominałem w innym tamacie. Jestem oczywiście jak najbardziej za! Użytkownicy, którym najbardziej zależy na promowaniu PC Centre, będą mogli używać tych prac dodając oczywiście na nich hiperlinka do naszego portalu A żeby zmotywować lud do pracy, proponowałbym nawet konkurs na najładniejszy sig, usebar, a może nawet av. Nagrodą dla zwyciezcy mogłaby być np. jakaś wyróżniająca ranga na naszym forum na określony okres czasu. Zobaczymy co Qba o tym pomyśle napisze jak wróci. Jeśli przejdzie, to założę temat w części widocznej dla wszystkich userów. Jawtek, oby tak dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 20 Marzec 2008 Ewentualnie ktoś kto wymyśli mógłby mieć jako "prezent" wymyśloną przez siebie rangę na forum na 2 miechy np. I jeśli byłoby trochę tych userbarów to można by utworzyć temacik na ogólnodostępny z zachęceniem do używania ich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 20 Marzec 2008 I jeśli byłoby trochę tych userbarów to można by utworzyć temacik na ogólnodostępny z zachęceniem do używania ich. Słusznie. Zresztą nie chodzi nawet o same userbary ale i o np. coś takiego : To tylko tak dla pokazania o co chodzi, robione na szybko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Marzec 2008 Z tego co wiem, Geo ma dobrze opanowaną grafikę i fajne takie rzeczy robi Jak mu czas pozowli pewnie nas wesprze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 20 Marzec 2008 (edytowane) To dobrze. Może coś z tego będzie Edit: Kolejny userbar Edytowane 20 Marzec 2008 przez Jawtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILANS 30 Napisano 20 Marzec 2008 wiecie w czym jest problem? Na większości innych for za takie sygnaturki sypią się procenty i bany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 20 Marzec 2008 No ale zawsze są jakieś fora, na których da się takie coś zrobić Trzeba być dobrej myśli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 20 Marzec 2008 Mnie się generalnie pomysł bardzo podoba i oczywiście wspomogę w grafice, a co do wypowiedzi Milansa... no nie wiem - nie chodzę zbytnio po innych forach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Marzec 2008 Ja też raczej po innych forach nie chodzę, przynajmniej komputerowych. Jeśli o takowe chodzi to się nie dziwię, bo to w końcu konkurencja. Ale jeśli chodzi o fora innotematyczne - czemu nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 21 Marzec 2008 Dobry pomysł. Można by nawet jakąś materialną nagrodę ufundować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 21 Marzec 2008 Pod warunkiem, że konkurs będzie się cieszył zainteresowaniem, a co za tym idzie - będzie z czego wybierać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 21 Marzec 2008 by theGamer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 21 Marzec 2008 (edytowane) Fajny, ale czemu sam nie opublikował? +PW zaraz będzie do Ciebie Qba Edytowane 21 Marzec 2008 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 21 Marzec 2008 Ja siedzę w sygnaturkach, mogę porobić. Z userbarami też nie będzie problemu. Yo. Edit: No i się wziąłem i zrobiłem sygnaturkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 21 Marzec 2008 Jeżeli chodzi o mnie - to jest świetny, nietypowy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 21 Marzec 2008 Dobra robota LGK, oby tak dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 21 Marzec 2008 Dzięki. Pomysłów nie zabraknie, umiejętności mam nadzieję też Niedługo zrobię kolejną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 21 Marzec 2008 Bdb, naprawdę i się podoba jednak jako admin musze się przyczepić do wagi 83 KB to 3 razy za dużo. Poza tym extra oby tak dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 21 Marzec 2008 Ciężko zrobić dobrą sygnaturkę o mniejszej wadze. Zresztą nie wiem jak to wpływa na forum jeśli jest wrzucone na Photobuckecie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 23 Marzec 2008 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2008 Fajnie, ale twórz lepiej coś od podstaw, żeby potem nikt plagiatu nie zarzucał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 23 Marzec 2008 Stworzyłem to od podstaw, ale wiem o co Ci chodzi Spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 23 Marzec 2008 Co powiecie, by na prace założyc osobny temat, żeby potem tu nie szukać grafik w gąszczu postów? Na wstępie napisać by można o samym pomyśle tworzenia grafiki w celu promocji PC Centre + jakaś zachęta dla userów do tworzenia. Natomiast wszelkie komentarze i dyskusje prowadzilibyśmy dalej w tym temacie. Zrobiłbym liste osób które już coś tworzyły, a pod ich loginami byłyby te grafiki. Z każdym nowym artem edytowalibyśmy tamten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 24 Marzec 2008 Dobry pomysł, ale imo na razie za mało prac na taki temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach