Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
syaoran-kun

Problemy z World of Warcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Piszcie z czym macie problemy w Wowie ja sam mam jeden duzy( patrz temat o trialu do wowa) :rolleyes: wszystkie blędy problemy z rejestracja wszystko!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi :P a poza tym gra sypie się na blue screenach na niektórych radiowych kartach sieciowych d-linka ;] jakby ktoś tak miał to niech pisze to podeśle przerebione sterowniki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sobie poradzilem bez zadnych sterownikow:P ale no gra sie sypie czasem:D chodz nie mi heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie większość problemów związanych z sypaniem się gry to niewłaściwe sterowniki zainstalowane przez użytkowników :P

Poza tym głównym problemem w WoWie jest właśnie cena abonamentu, może kiedyś to wszystko się jakoś ustabilizuje, ale i tak będzie mi brakło na officjalu prawdziwego, polskiego servera z klimatem RPG :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena będzie niższa jak w polsce będzie wprowadzone Euro... czyli myślę że około 5 lat? Bo tak kiedyś było zapowiadane... wtedy to nie 55 zeta ale 12euro 50 centów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja postawe dot. Euro w Polsce już znasz Krzysiu ;) Nie wierze w to, że będzie nam się tak przelewać, żeby wydać 12 euro na WoWa, bo jakby nie patrzeć 4 zł nie zmieni się na 4 euro ale na 1 euro ;) Więc moim zdaniem sytuacja ulegnie polepszeniu dopiero wtedy kiedy polska gospodarka będzie działać tak dobrze jak irlandzka, niemiecka, czy angielska ;]

Co prawda wypowiadam się tutaj w swoim imieniu - człowieka, którego poprostu nie stać na opłacenie abonamentu z powodu milionu innych wydatków o niebo potrzebniejszych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moja postawe dot. Euro w Polsce już znasz Krzysiu ;) Nie wierze w to, że będzie nam się tak przelewać, żeby wydać 12 euro na WoWa, bo jakby nie patrzeć 4 zł nie zmieni się na 4 euro ale na 1 euro ;) Więc moim zdaniem sytuacja ulegnie polepszeniu dopiero wtedy kiedy polska gospodarka będzie działać tak dobrze jak irlandzka, niemiecka, czy angielska ;]

Co prawda wypowiadam się tutaj w swoim imieniu - człowieka, którego poprostu nie stać na opłacenie abonamentu z powodu milionu innych wydatków o niebo potrzebniejszych :)

I podpisuje się pod tym obiema ręcami ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tak... ale najgorsze myśle będą 2 pierwsze lata, kiedy wszystko będzie się ... normowało i powoli wyrównywało. A pózniej to już tylko byle blizzowi starczyło pomysłów na zaspokojenie mnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo miło by było, gdyby ta wizja się spełniła x]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...