alien 0 Napisano 25 Luty 2008 Witam wszystkich- mam maly problem z dc. Przy odpalaniu nie laczy mnie od razu z hubem nie wiem czemu wczesniej bylo ok. Probowalem cos motac ale nie mam cierpliwosci . Nie wiem czy to sie laczy ale ostatnio router kupilem i musialem firewalla pasywnego ustawic :/ Niewielki problem ale sie nie znam. Z gory dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 25 Luty 2008 Powodem problemu jest router. Najpierw musisz zrobić przekierowanie na routerze a w DC: ustawienia -> connection settings -> external /WAN IP wpisujesz Twoj zewnętrzny numer IP (numer IP znajdziesz w routerze w zakładce status lub zakładce WAN) Odznacz passiv i z powrotem ustaw direct connection W razie wątpliwości pytaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 25 Luty 2008 DC++ nie zalicza się do sprzętu komputerowego - przenoszę do programów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Guest_alien_* Napisano 26 Luty 2008 Pięknie dziekuje juz nie trzeba się wzieło i naprawiło samo xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach