Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
dinaah

nie moge przejść z trybu selektywnego w normalny

Rekomendowane odpowiedzi

wchodzę na msconfig i zaznaczam normalny i NIC

moja przeglądarka zmieniła wygląd, nie ma dźwięku, antyvirus nie działa w pełni, nie moge wejść z *menu start* w *pomoc i obsługa techniczna*-wyskakuje komunikat że ta usługa nie jest uruchomiona i żeby ją uruchomic-ALE ja nie mam o tym pojęcia

BŁAGAM POMOCY!!!!! :( :( :( :( :unsure: :( :( :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozaznaczaj wszystko w następnych zakładkach... Potem spróbuj zmienić na normalny (choć jak ci to pójdzie to będzie już OK). Inna opcja przywracanie systemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pozaznaczaj wszystko w następnych zakładkach... Potem spróbuj zmienić na normalny (choć jak ci to pójdzie to będzie już OK). Inna opcja przywracanie systemu

nie, nie jest Ok

w ten sposób próbowałam z 20 razy i NIC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś Ci się wyłączyło lub sam wyłączyłeś na tyle ważnego, że system padł. Kiedyś też miałem takie jaja, ale poprzez wyłącznie jednej z usług... Skoro przywracanie nie działa => Reinstall OSu pozostaje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Coś Ci się wyłączyło lub sam wyłączyłeś na tyle ważnego, że system padł. Kiedyś też miałem takie jaja, ale poprzez wyłącznie jednej z usług... Skoro przywracanie nie działa => Reinstall OSu pozostaje...

ok ale skoro wyłączyłam jakąs z usług to tez musi byc opcja ponownego włączenia jej

tylko że przez msconfig nie wychodzi

w takim razie

nie ma innego sposobu????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz sprobować wejść na panel sterowania -> narzędzia administracyjne - > usługi -> tam metodą prób i błędów uruchamiaj i zatrzymuj usługi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...