dinaah 0 Napisano 23 Luty 2008 wchodzę na msconfig i zaznaczam normalny i NIC moja przeglądarka zmieniła wygląd, nie ma dźwięku, antyvirus nie działa w pełni, nie moge wejść z *menu start* w *pomoc i obsługa techniczna*-wyskakuje komunikat że ta usługa nie jest uruchomiona i żeby ją uruchomic-ALE ja nie mam o tym pojęcia BŁAGAM POMOCY!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 24 Luty 2008 Pozaznaczaj wszystko w następnych zakładkach... Potem spróbuj zmienić na normalny (choć jak ci to pójdzie to będzie już OK). Inna opcja przywracanie systemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dinaah 0 Napisano 25 Luty 2008 Pozaznaczaj wszystko w następnych zakładkach... Potem spróbuj zmienić na normalny (choć jak ci to pójdzie to będzie już OK). Inna opcja przywracanie systemu nie, nie jest Ok w ten sposób próbowałam z 20 razy i NIC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 26 Luty 2008 Coś Ci się wyłączyło lub sam wyłączyłeś na tyle ważnego, że system padł. Kiedyś też miałem takie jaja, ale poprzez wyłącznie jednej z usług... Skoro przywracanie nie działa => Reinstall OSu pozostaje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dinaah 0 Napisano 26 Luty 2008 Coś Ci się wyłączyło lub sam wyłączyłeś na tyle ważnego, że system padł. Kiedyś też miałem takie jaja, ale poprzez wyłącznie jednej z usług... Skoro przywracanie nie działa => Reinstall OSu pozostaje... ok ale skoro wyłączyłam jakąs z usług to tez musi byc opcja ponownego włączenia jej tylko że przez msconfig nie wychodzi w takim razie nie ma innego sposobu???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 2 Marzec 2008 Możesz sprobować wejść na panel sterowania -> narzędzia administracyjne - > usługi -> tam metodą prób i błędów uruchamiaj i zatrzymuj usługi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach