KAcpiX 0 Napisano 6 Luty 2008 Może ktoś mi powiedzieć LINKI do tych programów Zmodeler 1.06f ,IMG Tool 1.3 TXD Tool,TXD gold Bardzo Prosze A jak chodzi o google to nie znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 6 Luty 2008 Powiedzieć...mogę Ci powiedzieć. Mówię Ci linki do zmodeler 1.06f...już? Daruj sobie jednak wszelkie pisanie do czasu napisania egzaminu w 6klasie... Jednak litość jest wpisana w geny ludzkie więc... pierwszy wynik na googlach to forum gdzie inne dziecko też szuka czegoś takiego. Pierwsza odpowiedź to link podany przez jakieś inne dziecko. A w tym linku...zgadnij co?...tak tak! Twoje programy...! Juppi...10sekund... http://gta-renaissance.ifrance.com/tutoria...r%20zmolder.htm I co to za nazwa tematu do jasnej ciasnej?!... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KAcpiX 0 Napisano 6 Luty 2008 Havoc to nie ma TXD gold Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 6 Luty 2008 Achh.. rozśmieszasz mnie facet. http://www.gtanetwork.it/zone/pafiledb.php...file&id=389 kolejne 10sekund. I przy szukaniu tych linków google w obu przypadkach google wywaliło mi najpierw gtasite.pl (która sądząc po Twoim poradniku znasz) a teraz gta network jak widzisz...czyli strony na których NAPEWNO bywałeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KAcpiX 0 Napisano 7 Luty 2008 a ty Zmoler2 tu nie da sie pobrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 8 Luty 2008 To uruchom google i poszukaj sobie na innych stronach! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 11 Luty 2008 Straszne jest lenistwo niektórych... Nawet brak czasu na sprawdzenie co się wystukało na klawiaturze. A argument "nie znalazłem w googlach" jest trochę śmieszny moim zdaniem. Uczcie się samodzielności! Przyda się w dalszym życiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Napisano 12 Luty 2008 Straszne jest lenistwo niektórych... Nawet brak czasu na sprawdzenie co się wystukało na klawiaturze. A argument "nie znalazłem w googlach" jest trochę śmieszny moim zdaniem. Uczcie się samodzielności! Przyda się w dalszym życiu. Dobrze gada! Piwa mu dać! Dla mnie śmieszny jest fakt, że kolo nie może sam znaleźć linków w googlach, bo po 30 sekundach czytania wynikow wyszukiwania stwierdza, że lepiej będzie wyręczyć się innymi... (z cyklu "rzal.pl") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 12 Luty 2008 "Ż"al Ale macie racje, co by tego było mało tak jak mówię...w swoim poradniku podawał strone o gta na której bez problemu można znaleźć linki do tych programów :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Napisano 13 Luty 2008 "Ż"al Eee nie wiem czy załapałeś ale ten "rzal.pl" było celowo napisane przez "rz"... (dlatego jest w cudzysłowiu). Rzy tera mnie rosumierz? Bo kak niet to ja mogó dokladne tlómaczeńa podóci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 15 Luty 2008 Jakbym załapał to bym nie poprawił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 19 Luty 2008 www.gtasite.pl jakby co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 20 Luty 2008 w sumie to ja tam w żadne mody do gta się nie bawiłem, jak dla mnie to gra fajna ale nic poza tym. Zresztą to najlepiej z tych 3dowych to wspominam gta3 a prócz tego to w pamięci genialne i rowolucyjne jak na swe czasy gta 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach