kakus5 0 Napisano 28 Grudzień 2007 (edytowane) Witam, mam problem z komputerem: zawiesza się i restartuje. Jak można naprawić ten problem i jakie mogą być powody? Edytowane 2 Styczeń 2008 przez Marek Jeleśniański Warto pisać po polsku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 28 Grudzień 2007 Konfiguracja kompa + system operacyjny? Po jakim czasie się restartuje? Sprawne chłodzenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakus5 0 Napisano 5 Styczeń 2008 mam win xp jaka Konfiguracja kompa gdzie mozna to sprawdzisz jak jest dluga wla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 5 Styczeń 2008 Odpowiedz na moje pytania. Podstawowy konfig możesz sprawdzić we właściwościach systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakus5 0 Napisano 5 Styczeń 2008 czy Konfiguracja kompa mozna sprawdzis jakis programie ? co dokladnie mam wi xp mam taki program speedfan temperatura jest temp1 35c temp2 41c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakus5 0 Napisano 5 Styczeń 2008 mam taki program nazywa sie AIDA32 co mam podasz tego programu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 6 Styczeń 2008 mam taki program nazywa sie AIDA32 co mam podasz tego programu ? konfiguracja kompa to procek + płyta główna, karta graficzna, zasilacz, pamięci RAM itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakus5 0 Napisano 6 Styczeń 2008 procesor athlon sp płyta główna msi kt4av karta graficzna GeForce4 MX 440 with AGP8X pamięci RAM 1gb zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakus5 0 Napisano 6 Styczeń 2008 czy cos jeszcze podasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 7 Styczeń 2008 czy cos jeszcze podasz dużo rzeczy: 1) Rozkręc bude i spisz oznaczenia z nalepki na zasilaczu - chodzi główne o firme oraz moc 2) Zobacz przy okazji czy chłodzenie procka/grafy nie "obrsoło" kurzem i czy dobrze jest zamontowane tzn czy równo przylega itp 3) Podaj w jakich okolicznościach Ci się komputer restartuje tzn. podczas gry, czy wystarczy abyś go włączył 4) Czy restar objawia się jakimś komunikatem, lub jakaś szczególna czynność wywołuje restart np; włączenie gry XYZ - czy dzieję się to losowo 5) Sprawdz w programie Everest S.M.A.R.T dysku zrób Print Scrn i pokaż nam obrazek narazie tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach