Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Ratec

Problem ze sterownikami do Gigabyte GeForce 8500 GT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem nowy na tym forum, ale bardzo bym prosił o pomoc:). Kupiłem zupełnie nowy komputer, składany w komputroniku. Mam płytę główną Gigabyte oraz kartę graficzną GeForce 8500 gt 512 mb. Problem występuje gdy chcę zainstalować sterowniki do karty, wszystko normalnie się instaluje, nagle pojawia się czarny ekran i muszę restartować kompa, bo nic kompletnie się nie dzieje. Jak ręcznie chciałem zainstalować poprzez dodanie nowego sprzętu w panelu sterowania problem się powtórzył, tylko windows wyskoczył mi z pytaniem czy chcę kontynuować instalację, bo sterowniki nie są bezpieczne i nie są promowane logiem Microsoft Windows.

Będę bardzo wdzięczny za okazaną mi pomoc co mam zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki masz system operacyjny? Sterowniki do Windows Vista 32bit KLIK ||| Windows Vista 64bit KLIK ||| Windows 2000/XP KLIK ||| Windows XP 64bit KLIK Ściągnij któreś z tych sterowników (zależy jaki windows masz). Pod twój model karty to są sterowniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety z tej stronki już pobierałem i jest tan sam efekt:/ Nie wiem co robić:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaki masz system operacyjny?(napisz potrzebne). jeśli nie pomoze to ze strony Nvidia będzie potrzeba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a próbowałeś instalować różne wersje sterowników?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...