akbad 0 Napisano 14 Listopad 2007 jeśli ktoś wie jak sie nazywa ta gra bardzo proszę napisać! http://strony.aster.pl/fcrk/temp/testdrive2.jpg ?????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 14 Listopad 2007 raczej Test Drive Unlimited (TD:U) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 14 Listopad 2007 ekhm w linku jest napisane Test Drive 2, ale ja tam nie wiem bo nigdy nie grałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 14 Listopad 2007 Ta gra to test drive unlimited, ale screen chyba z konsoli, bo nie przypominam sobie takiej furki w wersji PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akbad 0 Napisano 15 Listopad 2007 Ta gra to test drive unlimited, ale screen chyba z konsoli, bo nie przypominam sobie takiej furki w wersji PC czyli rozumie ze masz ta grę i zagrałeś tak bo chce właśnie to test drive unlimited, czy w tej grze oprócz ścigania sie z innymi samochodami jest opcja by jeździć sobie na luzie jak np midtown madness bo chrześniak dla którego chce zakupić bardzo lubi sobie po jeździć po mieście czy w lesie jak to jest w screen pokazane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 16 Listopad 2007 Tak, możesz śmigać po całej wyspie Oahu bez żadnych zobowiązań nabijając sobie przebyte kilometry co odblokowuje specjalne pojazdy i parcele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KAcpiX 0 Napisano 27 Styczeń 2008 Test Drive 2 oczywiście Czytałem o tej grze mówią że jest fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 28 Styczeń 2008 Eee ;> nie dosc ze stary topik i kazdy mowi ze to TDU to ty wyskakujesz po X m-cach ze to TD 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Napisano 28 Styczeń 2008 (edytowane) Eee ;> nie dosc ze stary topik i kazdy mowi ze to TDU to ty wyskakujesz po X m-cach ze to TD 2? Nie rozumiem tego gościa...(nie, nie ciebie Havoc! ) Gram właśnie w TDU i ten screen pochodzi "oczywiście" z tej gry. Fura to jakiś Caterham (nazwa na liczniku) i jest dostepna w zwykłej wersji gry na PC. Nie wiem po co rozgrzebywałeś ten stary temat KAcpiX... Edytowane 28 Styczeń 2008 przez Overcloced Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach