Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
akbad

czy ktos poznajae co za gra ?

Rekomendowane odpowiedzi

ekhm w linku jest napisane Test Drive 2, ale ja tam nie wiem bo nigdy nie grałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra to test drive unlimited, ale screen chyba z konsoli, bo nie przypominam sobie takiej furki w wersji PC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ta gra to test drive unlimited, ale screen chyba z konsoli, bo nie przypominam sobie takiej furki w wersji PC

czyli rozumie ze masz ta grę i zagrałeś tak :) bo chce właśnie to test drive unlimited, czy w tej grze oprócz ścigania sie z innymi samochodami jest opcja by jeździć sobie na luzie jak np midtown madness bo chrześniak dla którego chce zakupić bardzo lubi sobie po jeździć po mieście czy w lesie jak to jest w screen pokazane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, możesz śmigać po całej wyspie Oahu bez żadnych zobowiązań nabijając sobie przebyte kilometry co odblokowuje specjalne pojazdy i parcele :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Test Drive 2 oczywiście Czytałem o tej grze mówią że jest fajna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee ;> nie dosc ze stary topik i kazdy mowi ze to TDU to ty wyskakujesz po X m-cach ze to TD 2? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Eee ;> nie dosc ze stary topik i kazdy mowi ze to TDU to ty wyskakujesz po X m-cach ze to TD 2? :P

Nie rozumiem tego gościa...(nie, nie ciebie Havoc! :P ) Gram właśnie w TDU i ten screen pochodzi "oczywiście" z tej gry. Fura to jakiś Caterham (nazwa na liczniku) i jest dostepna w zwykłej wersji gry na PC. Nie wiem po co rozgrzebywałeś ten stary temat KAcpiX...

Edytowane przez Overcloced

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...