Qba 4 Napisano 8 Listopad 2007 Hej, mam pytanie. Znam tą grę ale niewiem jak się nazywa. Ścigało się tam kreseczkami:) Był czarny ekran i można było tworzyć (malować) swoje tory. Kojarzy ktoś? Jak ta to proszę o nazwę tej gry! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 8 Listopad 2007 Kreseczkami? To czasem nie był taki śmieszny żużel? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 8 Listopad 2007 Kreseczkami? To czasem nie był taki śmieszny żużel? tez mi to przychodzi na mysl. nazywa się to żużel 2000 (nowsza wersja) i żużel (starsza) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 8 Listopad 2007 Tzn to nie to. Bardzo podobne do żużel-nie zuzel2000. To bylo czarno biale, czarne tlo i sie samemu rysowalo trasa,a jezdzilo sie kreseczkami. Może to Wam coś podpowie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 11 Listopad 2007 I co nikt nie wie? Doszedłem do wniosku, że jednak tam można było wypełniać kolorami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 11 Listopad 2007 Mi tylko przychodzi do głowy battle paintes (czy jakoś tak) ale to nie zgadza się w 100% z twoim opisem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 11 Listopad 2007 O nie to nie to napewno. Gra o której mówie ma już hmm ponad 9 lat to chyba napewno. Ścigały się dwie białe kreseczki, na planszy narysowanej przez Ciebie. Może i to była gra pod amige, ale wątpie. Pamiętam tylko, że była genialna i dlatego próbuje dowiedzieć się o tytuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach