slaw33p 0 Napisano 5 Listopad 2007 Witam Prosze o pomoc. Od wczoraj znika i pojawia sie mi pasek zadan i ikony na pulpicie. Uzywam Win XP z SP2. Probowalem naprawiac system, sprawdzalem antywirusami, tworzylem nowy profil i nic. Jezeli ktos spotkal sie z takim problemem to prosze o sugestie. Z gory dziekuje Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba2311 0 Napisano 17 Grudzień 2007 Ja tez tak mam i niewiem co robic Chyba bede musial przeinstalowac windowsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 19 Kwiecień 2008 Podobny problem występuje w Windowsie Vista - sam się z nim zetknąłem. Znalazłem jednak na to sposób - trzeba pobrać specjalną łatkę ze strony Microsoftu: http://www.microsoft.com/downloads/details...59-18dadc49348a Od czasu jej zainstalowania nie widziałem tego błędu Całkiem możliwe, że jest ona składnikiem SP1 dla Visty (który już można pobrać w polskiej wersji językowej ). Być może jest podobna poprawka dla Windowsa XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariorozpruwacz 0 Napisano 7 Czerwiec 2008 A ja proponuję wywalić Iconcache.dll ale musisz włączyć pokazywanie ukrytych plików i folderów a plik ten znajduje się w C:\Documents and Setings\Użytkownik\Ustawienia Lokalne\Dane aplikacji i tam on jest usuwasz go restartujesz kompa i powinno być dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach