Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
kamcius

karta graficzna dla mojego komputera

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Chciałbym zakupić karte graficzną do kompa.

posiadam:

procesor - athlon +1700mhz

pamięć - 512 ddr

płyta główna - MSI KT3 ultra 2

obecnie posiadam geforce 2 Ti 64mb

chciałbym kupić używaną karte (najlepiej na allegro) taką którą na swoim sprzęcie wykorzystam w 100 %

Nie chce mega wypaśnej kary której nie będę potrafił wykorzystać na swoim kompie

Czy w ogóle warto kupywać ?

z góry dzieki !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda specjalistą od konfigow nie jestem, ale do tego kompa GF 3 Ti, albo GF 4 MX (chociaż podobno to shit), Lepszych kart nie ma sensu kupować. Zainwestuj też w RAM bo to po zmianie karty "wąskie gardło" kompa będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ty ;) Do takiego kompa opłaca kupować się karty średnie. Najlepszą wydaje się być Radek 9600 PRO lub 9800 PRO. Za 150zł można znaleźć na allegro całkiem przyzwoite modele ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak mówi Sorek, chcociaż pamieć też musisz kupić. Zależy w co cchesz grać, bo i tak z najnowszymi tytułułami będziesz miał problem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9700/9800 PRO z 256-bitową szyną do pamięci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twój komputer na dzień dzisiejszy to zabytek nie mówię tego złośliwie sam nie jestem nadziany pieniędzmi i wiem że ty też możesz nie mieć teraz kasy.

Na twój Pc polecam geforce 6600 lub wersję 6600GT jest dobrą kartą która doskonale dopasuje się do twojego sprzętu.

Co do Radeonów to starsze wersje nie pracowały z niektórymi grami mój kolega ma chyba 9800 i Half Life 2 mu nie chce chodzić wraz z Counter Strikem Source.

Edytowane przez Altair

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...