Havoc 8 Napisano 17 Listopad 2008 Ksiązka czy nie...znudziło Wam się? 3 zeson leci a tu żadnego posta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 17 Listopad 2008 A ja nigdy nie oglądałem tego całego Dextera Ale chyba zacznę... W ogóle jestem do tyłu z serialami bo dr. House też nie widziałem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 17 Listopad 2008 Ja mam zamiar dopiero zabrać się za ten serial w najbliższej przyszłości. Już jakiś czas na mnie czeka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 17 Listopad 2008 A ja nigdy nie oglądałem tego całego Dextera Ale chyba zacznę... W ogóle jestem do tyłu z serialami bo dr. House też nie widziałem :| Bluźnierco! Chodzi mi tu o House MD...u nie dexter, prison leżakują w tym momencie bo się od H nie mogę oderwać Ale 6odcinków dexa obejrzałem i szczerze coraz gorzej się dzieje w tym serialu, tj. brak mi dreszczyku z I serii, teraz idą w zupełnie inną stronę, uczłowieczenie głównie, zbędna sprawa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 14 Luty 2009 2 sezon podobał mi się akurat nieco bardziej niż 1. Teraz zacząłem oglądać 3. Serial dobry, warty polecenia. Daję 8/10 podczas gdy PB 9/10, bo to dla mnie długo myślę będzie nr 1 heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 14 Luty 2009 "Pitbulla" polskiego obejrzyjcie lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Napisano 14 Luty 2009 ble nie podobał mi sie, pozostane przy gwiezdnych wrotach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TomTom 10 Napisano 14 Luty 2009 Obejrzałem 1st sezon i mi się podobał jednak na 2 jakoś się zebrać nie mogę może w wakacje. ble nie podobał mi sie, pozostane przy gwiezdnych wrotach True gwiezdne wrota rlz szkoda że się już skończyły i trzeba czekać na filmy, po za tym oglądam jeszcze supernatural całkiem fajny serialik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Napisano 14 Luty 2009 ma byc co najmniej 1 film na koniec SGA a od wrzesnia nowy serial no a poza tym mmorpg stargate worlds wychodzi w tym roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 14 Luty 2009 Gwiezde Wrota... baje, baśni. bajeczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TomTom 10 Napisano 8 Marzec 2009 Ogląda ktoś Battlestar Galactica fajowy serialik ,może nie "klasyczne" sci-fi w kosmosie ,bo prawdziwych bitew to jest to może 2 na sezon(4 sezony) ,ale fabułę ma niegłupią i ogląda się fajnie. Za 2 tyg finał serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Fenris 0 Napisano 21 Marzec 2009 Widziałem kilka odcinków BSG i zbieram się, żeby w końcu obejrzeć wszystko. No ale jakoś tak braknie czasu:P A teraz zaczynam Dr House od początku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Elion 1 Napisano 24 Październik 2014 dexter jest dobry, ale wątpię czy najkrwawszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gieniu 0 Napisano 11 Listopad 2014 Obejrzałem może z kilka odcinków-w ogóle mnie nie wciągnął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lordofshadows 0 Napisano 17 Listopad 2014 Owszem, są sezony zapychacze, ale ogólnie całość i ostatnie odcinki ostatniego sezonu są mega! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ozzy1960 1 Napisano 7 Styczeń 2015 Ja bardzo żałuję, że już się skończył... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Monte100 0 Napisano 2 Marzec 2015 Ja uwielbiałam Dextera do czasu ostatniego sezonu, niestety nie podobało mi się zakończenie:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
arek9011 0 Napisano 29 Maj 2015 Poziom Dextera był dość nierówny - świetne sezony 1,2 i 4 przeplatały się ze słabymi 3, czy 8 (najgorszy). Za najbardziej krwawy serial kryminalny uważam jednak Hannibala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi